Crypto App

Onze Onetime Crypto App: Een sprankelend avontuur

Bij het aanbreken van een nieuw tijdperk in de financiële wereld, temidden van de bruisende cryptomanie, ontstond op 11 december 2017 een bijzondere Whatsapp-groep. Als een magneet trok het binnen enkele dagen meer dan 200 enthousiastelingen aan, allemaal verenigd onder de vlag van Onetime.

In deze digitale oase werd kennis uitgewisseld, vriendschappen gesmeed en een hechte crypto-community geboren. Duik met ons mee in de wervelwind van avonturen die deze appgroep heeft doorgemaakt en ontdek waar de toekomst ons naartoe leidt!

Armijn geplaatst in Crypto door Armijn Meijer
op 9 mei 2023
laatste update: 11 mei 2023
Crypto App
Crypto Onetime App

Crypto hype

In 2013 kwam ik voor het eerst in aanraking met cryptovaluta en kocht zelfs enkele bitcoins voor slechts $60 per stuk. Een goede vriend kocht er 21, geïnspireerd door het uiteindelijke maximum van 21 miljoen bitcoins dat ooit gecreëerd zal worden.

Destijds begreep ik weinig van deze mysterieuze virtuele munt zonder intrinsieke waarde. Echter, naarmate de jaren verstreken, werd er steeds meer informatie beschikbaar en het kopen en verkopen van cryptomunten eenvoudiger.

Eind 2017 raakten honderdduizenden Nederlanders in de ban van de cryptomarkt, en ontstond er een ware hype. Snel geld verdienen en alles wat los en vast zat kopen, dat was toen het devies.

Om enige structuur en informatie te bieden, openden we bij Onetime een speciale crypto-sectie op ons forum. Toen er steeds meer boeiende ontwikkelingen plaatsvonden en we graag wilden meeliften op het succes van de cryptomarkt, besloten we deze unieke Whatsapp-groep te lanceren.

Mr. Money opende de virtuele deuren en de rest is geschiedenis. Vandaag de dag telt de groep nog steeds 74 actieve leden, die gepassioneerd hun kennis en netwerk blijven delen en versterken.

Daling Bitcoin

De afspraak

Terwijl de cryptohype zijn hoogtepunt bereikte, legden we enkele duidelijke afspraken vast in onze sprankelende app. Al snel besloten we geen nieuwe leden meer toe te laten tot de Onetime Crypto App, om zo de helderheid en overzichtelijkheid te bewaren in deze snelgroeiende groep.

Daarnaast spraken we af dat wie eenmaal de app verliet, niet meer mocht terugkeren. Natuurlijk begrijpen we dat sommige mensen tijdelijk genoeg hebben van crypto's, aangezien het vaak een emotionele achtbaan is.

Gaandeweg groeiden we dichter naar elkaar toe en zagen we hoe sommige leden zich ontwikkelden in hun kennis en inzicht. Dankzij deze groei konden we als groep regelmatig profiteren van elkaars expertise. Af en toe trakteerden we elkaar op een enthousiast gesproken berichtje of een willekeurige foto aan het strand.

In de loop der jaren hebben we helaas veel mensen verloren uit de groep, door verlies van interesse, teleurstelling of simpelweg te veel afleiding van de meldingen op hun telefoon. Echter, voor degenen die aan boord blijven tot het einde, gloort er een speciale deal aan de horizon, als beloning voor hun doorzettingsvermogen.

Strand Bij De Boardwalk

Met de bus naar Scheveningen

Stel je voor: een zonnige dag aan het strand van Scheveningen, de zilte zeelucht vermengt zich met het gelach en gejuich van een groep gelijkgestemden. Deze overgebleven crypto-enthousiastelingen stappen samen uit een bus, klaar om het succes van hun gezamenlijke crypto-avontuur te vieren.

Dit bruisende toekomstbeeld is al jaren een running gag in onze appgroep, die steeds opduikt wanneer de markt piekt of daalt.

Door de jaren heen hebben we enkele actieve leden zien opbloeien, die ons consequent op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Natuurlijk zijn er ook de stille meelezers, die geduldig wachten op het moment dat de bus voorrijdt om hen naar dit langverwachte feest te brengen.

Enkele jaren geleden hielden we een bijeenkomst met verschillende leden uit de app, waarbij we zelfs een live uitzending organiseerden: "De Grootste Crypto Show".

De reis naar Scheveningen komt steeds dichterbij, en hoewel er nog enkele leden zullen afvallen, zullen we uiteindelijk een bus vullen met degenen die tot het einde van dit virtuele cryptoavontuur zijn gebleven.

En op die onvergetelijke dag zullen we hand in hand, met deze fantastische groep, het succes vieren aan het zonovergoten strand van Scheveningen.

Team Onetime geld

Money on my mind

De betoverende wereld van Onetime draait om één motto: "Money on my mind". Crypto, dromen en bijzondere momenten met gelijkgestemden vormen de rode draad die onze website verbindt. Samen wachten we op die ene, legendarische Onetimer, terwijl we onvergetelijke avonturen beleven en blijvende herinneringen creëren.

Ben je door ons verhaal geïntrigeerd geraakt en wil je meer weten over crypto's? Dan nodigen we je van harte uit om ons levendige forum te bezoeken. Wil je actief deelnemen aan onze bruisende community? Stel jezelf voor en wie weet komen ook jouw dromen uit!

Onetime heeft meerdere appgroepen waar je je bij aan kunt sluiten, en binnenkort kun je hier alles over lezen.

Dus, wacht niet langer en sluit je aan bij Onetime – want samen kunnen we schitteren in de fascinerende wereld van crypto's en het leven vieren als nooit tevoren!

Meer informatie over cryptocurrencies

Stel je voor op ons forum en neem deel met onze actieve community

on air