Gewonnen reis naar Las Vegas

367
1
DELEN

Eindelijk was het zover! Na maanden wachten was het eindelijk 13 november 2016. De dag dat Jordi22 en ik samen naar Las Vegas zouden gaan. Deze gave reis hadden wij gewonnen bij Onetime. Jordi was nog nooit in Las Vegas geweest, voor mij zou dit de derde keer gaan worden.

Inchecken voor Las Vegas

Jordi heeft vliegangst, dus dat zou nog wat gaan worden. We kwamen aan op Schiphol en daar zag ik voor het eerst de vriendin en de ouders van Jordi, ik bedacht me nog: Ik ga eigenlijk op vakantie met een ‘vreemde', best bijzonder.

We wilde inchecken en daar liepen we tegen een probleem aan, de stress zat bij Jordi direct tot boven z'n kruin. Ons Esta formulier werd niet goedgekeurd. Het formulier was afgekeurd, omdat er een o in verwerkt was. In je paspoortnummer zit nooit een o het is altijd een 0 (nul), zelfs al ziet het er uit als een o. Dit hebben we daar verholpen door een nieuwe Esta aan te vragen, daarna was alles goed en konden we door naar de douane.

Bij de douane werd Jordi er even tussenuit gepikt, want hij had een deodorant bus bij zich en dit mocht niet. Verder hadden we niets bij ons waardoor we gelijk door konden lopen.

We wilden eigenlijk nog koffie halen, maar door het gedoe met de Esta was daar nu geen tijd meer voor.

Op naar de gate, want deze was al geopend. Daar aangekomen werden we aangesproken door een jongeman. Hij is ook lid van het Onetime forum en herkende ons. De eerste contacten waren gelegd.

Lees ook: Hoeveel verdien je als medewerker in Las Vegas?

Vlucht naar Las Vegas

Op naar het vliegtuig en de lucht in met die bak. Zelf ben ik absoluut geen fan van vliegen, maar dat komt meer door het gevoel. Met Jordi ging het zeer goed. Uiteraard was er eventjes wat stress, maar dat ging al snel weg.

In het vliegtuig richting Chicago werden we redelijk verzorgd. Ik heb wel eens uitgebreider gegeten en gedronken in het vliegtuig.

Ik had vooraf buikpijn over de overstap, aangezien de laatste keer dat ik in Chicago overstapte naar Las Vegas het volledig in de soep liep. Gelukkig liep nu alles zeer voorspoedig en was er zelfs tijd om een burgertje bij de Burger King te scoren.

Nadat Jordi meermaals hardop had geroepen  ‘VIVA LAS VEGAS' hadden de meeste mensen wel door waar wij heen gingen.

Lees ook: de eerste keer Vegas

Aankomst in Las Vegas

Heerlijk, je stapt het vliegtuig uit en hoort de gokkasten al rammelen. De eerste neonverlichting kun je al zien, wat een plek is dit! Onbeschrijfelijk als je er nog nooit bent geweest.

We halen onze koffers op en pakken een taxi. Hierbij is het belangrijk dat je duidelijk bent, anders wordt je ‘ge-langhauled', vrij vertaald: Genaaid, en moet je extra betalen. Wij moesten naar het Flamingo Hotel en Casino en wij gaven aan daar maximaal $25 aan uit te willen geven. Dit was goed en geen probleem.

Bij The Flamingo zijn we uitgestapt op weg naar de check-in balie. Nog even de $20 trick geprobeerd, maar deze faalde jammerlijk.

Op naar de hotelkamer, deze was prima. Voor Nederlandse begrippen was het zeer luxe en het uitzicht was prima. We zouden toch niet veel op de hotelkamer verblijven. Toen we binnen kwamen was het al wat later op de avond, alles was dus donker. Dat was nog een hele uitdaging. Uiteindelijk overwonnen we ook dit probleem en konden we douchen en ons klaar maken voor de eerste goksessie.

Video van dag 1 in Las Vegas