Hot Peppers – Speelautomaat van Reflex Gaming

340
2
DELEN

De Hot Peppers is een nieuwe automaat van Reflex Gaming. We hebben deze speelautomaat onlangs getest en we waren onder de indruk van deze nieuwe automaat. De naam deed ons denken aan de bekende speelautomaat Red & Green Peppers van Barcrest.

Basisspel speelautomaat Hot Peppers

Het basisspel is ondertussen gesneden koek voor ons maar voor velen nog steeds erg onhandig. Het is niet eens een spel, meer de start van het uiteindelijke vervolgspel. Wat je eigenlijk doet is het vergaren van punten voor de clubmeter. Het maximale aantal credits die je omhoog kunt zetten is 40, waarna er het maximale aantal spins zal starten. Zijn deze spins teruggelopen naar 0 dan is het noodzakelijk punten bij te werpen en/of te innen vanuit de clubmeter.

Winschema Hot Peppers
Winschema Hot Peppers
Wat gebeurd er na het inwerpen van het volgende aantal munten?

€2 (10 credits) > Het 10/20 basisspel zou uitwijzen of er 10 of 20 credits naar de clubmeter worden gezet. Aantal spins dat je krijgt is: 10
€4 (20 credits) > Het 20/40 basisspel zou uitwijzen of er 20 of 40 credits naar de clubmeter worden gezet. Aantal spins dat je krijgt is: 20
€6 (30 credits  > Het 30/60 basisspel zou uitwijzen of er 30 of 60 credits naar de clubmeter worden gezet. Aantal spins dat je krijgt is: 30
€8 (40 credits  > Het 40/80 basisspel zou uitwijzen of er 40 of 80 credits naar de clubmeter worden gezet. Aantal spins dat je krijgt is: 40

Hot Peppers: Het spel!

Nadat de punten zijn overgezet kan het vervolgspel beginnen. Deze automaat is een wat zwaardere machine en speel je vanaf inzet 2. Dit is vergelijkbaar met de Multiplayer van barcrest. De maximale inzet bij deze machine is 100 credits en daarmee behoort hij tot de grovere machines in de speelautomatenbranche.

Het is een eenvoudige automaat qua winlijnen en symbolen. We zien dat er enkel op 5 winlijnen gespeeld kan worden en we herkennen de symbolen waarmee de prijzen kunnen worden gewonnen. De barren zijn goed vertegenwoordigd en zijn goed voor de beste prijzen in het winschema. Echter is er een extra feature ingebouwd waarmee je nog meer punten kunt verzamelen, namelijk de pepers! Daar waar je bij de red en green peppers mysterie prijzen krijgt bij de pepers, krijg je bij deze automaat standaard prijzen.

Verberg de clubmeter.

We kregen een glimlach op ons gezicht toen we de knop ‘Verberg Clubmeter' zagen. Eenmaal ingedrukt verbergt hij de punten in de clubmeter. Dit kan zowel voor de speler leuk zijn, zodat het spannend blijft wat hij heeft staan, maar ook de functie hebben om andere mensen niet mee te laten kijken. Daarmee voorkom je dat mensen lopen te azen op jouw automaat. Dit is een plaag in ieder casino. We vinden het een erg leuke functie die we al eens eerder zagen bij de futura roulette.

Verberg de clubmeter
Verberg de clubmeter

Spelen voor de Hot Peppers.

De grootste klapper kun je maken door de pepers te scoren. Vanaf inzet 2 kun je kans maken op de pepers waarmee je al 500 punten kunt scoren. De pepers moeten hiervoor wel in een winlijn staan en daar heb je er 5 van. De maximale score kun je halen vanaf inzet 40 waarbij je maar liefst 10.000 punten kunt behalen. Daarvoor moeten de pepers wel in een winlijn staan. Speel je maximaal dan hoef je slechts drie pepers in zicht te hebben. De pepers hebben dan een scatter functie. Zo kun je jezelf toch even naar €2000 klikken met enkel één draai.

Bekijk ook deze online videoslots eens:

Conclusie: Hot Peppers.

Deze speelautomaat deed ons denken aan de Red & Green Peppers, maar wij vinden hem beter. Dit komt doordat deze automaat er net even wat fraaier uitziet, de rollen lekker draaien en het geluid beter is. Waar we ook van konden genieten is het feit dat je al vanaf inzet 40 een prijs kunt winnen van maar liefst €2000. Bovendien vonden we de knop ‘verberg clubmeter' erg leuk gevonden. Misschien kan Reflex Gaming ook een automaat ontwikkelen waarbij de rollen afgedekt kunnen worden ;)