Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. In werkelijkheid is Laura Montanaro een kerel en deze man poseert ook wel eens zoals de dame op de foto 🙂
 3. Klopt, ze krijgen een x bedrag om een rapportage te maken zodat criminelen de foto's kunnen gebruiken om in te zetten om mensen te lokken naar websites, facebook. Mensen zien een foto's, raken verliefd en sturen plots heel veel geld naar de boeven. Het is een rare wereld waar we in leven en dat zal het ook altijd wel blijven. Met zo'n forum draadje als dit proberen we de onetime slogan in ere te houden. 'Kennis is macht' en daarnaast ook nog een beetje fun.
 4. M.a.w. dat meisje weet daar zélf niets van? 't Moet niet gekker worden!
 5. dat klopt, is meer geld. maar dat zal niet erg zijn denk ik ,als je met meerdere rekeningen opent.
 6. hoe weet jij dat ??? aan de stopcontacten ? ik heb geen facebook dus kan niks zien
 7. Jammer dat zo'n grietje zich daarvoor laat lenen, kan ook model worden o.i.d.
 8. En dat is ook de clue! Ze maken een account aan, fake naam Laura Montanaro, paar mooie foto's erbij maar wel vergeten dat de foto's niet van een Nederlands meisje zijn maar van een buitenlandse (ze spreekt engels) en ze woont niet in een Hollands huis 🙂 . Maar wel doen alsof en mannen zijn soms blind en naïef en denken, ah wat een lief meisje die zal het wel goed bedoelen. Dit zal ook wel nooit veranderen!
 9. Een lief meisje waarbij haar foto's misbruikt worden om simpele jongens hun bankrekening af te troggelen. Zeg maar de Nigeriaanse manier maar dan op ze Hollands
 10. TheGreatOne

  Lotto

  Ik doe weer mee met de Lotto, 10 gratis loten en kost mij 2€ per trekking (automatische incasso) en daarna kan ik het weer stopzetten. Win win.
 11. Duizenden foto's, vriezers liggen vol met gratis spul en nooit meet betalen voor eten. En niet alleen dat, met Roamler, Triva etc. Harkt die meer geld binnen dan onze minister president en dat met hard werken. Kan onze @lauramontanaro nog wat van leren. In plaats van illegaal, kwaadaardig mensen oplichten met scams...Laura Montanaro
 12. linkje over gratis boodschappen Jumbo https://www.geenstijl.nl/4074431/ingezonden_how_to_gratis_winke/ https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20140514/jumbo-verandert-populaire-huisregel-minder-gratis-boodschappen/ Wel een heel oud trucje, maar kan mij niet voorstellen dat je dat nu nog steeds gratis mee krijgt. Daar zouden ze in al die jaren toch wel iets op tegen gevonden hebben lijkt mij.
 13. Meen je niet haha, geweldig. Laat hem er eens een filpje van maken, ben wel benieuwd. En schiet is op met die foto's...;)
 14. Stond inderdaad paar weken terug in de media, maar dat mag niet. De franchisenemer is ook teruggefloten door het hoofdkantoor. Ze zouden die kerel gelijk een boete moeten geven.
 15. Zit wel een groot verschil in tussen jouw en mijn plaatje, vind je ook niet?
 16. haha Onze @jordi-414 gaat elke dag naar de Jumbo en haalt daar gratis boodschappen, elke dag laat die weer zien hoe je het Jumbo systeem kan verslaan. Niet om in de rij te staan maar om producten te kopen die vandaag op de houdbaarheid datum zitten en krijg je dan gratis mee bij de kassa. Onze Laura heeft weer een paar sexy foto's laten plaatsen op de facebook om de laat ik het netjes zeggen de sullige mannen van deze wereld te paaien die haar volgen en waarschijnlijk ook hun bankrekening te beschikking hebben gesteld aan dit syndicaat
 17. Gaat er iemand nog een boom kopen dit jaar?
 18. wat dacht je hier van : https://www.ad.nl/ad-werkt/ondernemer-jumbo-wil-personeel-zelf-boodschappen-laten-betalen-van-vierde-wachtende-in-rij~a9d8bb9a/?referrer=https://www.google.com/
 19. Nee, dat zeg ik niet. Kijk ook naar het woordje "meestal". Afgelopen keer nog ongeveer 950euro op de 50 Lions slot met 1 euro bet.
 20. Wel bijzonder, draadje van oplichting en uiteindelijk te eindigen over de JUMBO 🤔 Als je straks gaat googlen op jumbo, denken ze dat JUMBO voor 500 euro mensen oplicht.
 21. En vanuit de bigwin de inzet verhogen, dat heeft gewerkt in HC Nijmegen als in HC Enschede. Maar op een gegeven moment werkte dat niet meer in Enschede, ook al deden we 4 euro bets, uiteindelijk maar met 900 euri naar huis gegaan. Heerlijk.
 1. Load more activity

Announcements

+500


×
×
 • Create New...