Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Wow dat is lekker wakker worden! Maar zelf niet doorhebben dat je gewonnen hebt.....priceless!
 3. Today
 4. Dit wordt mooi. Ik speel thuis als ik het schema goed bekijk. Dat is in het bekertoernooi toch een aardig voordeel๐Ÿ˜‰ Voor wat de testronde betreft: Dopey, je hebt mijn voorspelling zeker binnen voor morgenavond 23.59 uurโค๏ธ
 5. dat is de beker, die staat sowieso al vast. De tegenstander voor de testronde volgt zaterdagochtend omdat het nog onduidelijk is hoeveel deelnemers en wie er mee doen aan de testronde.
 6. Mijn vrouw BingoQueen snapt bingo beter dan ik en pakt de jackpot ๐Ÿ™‚
 7. Nieuwe acties in de maak bij Tombola. Daarnaast binnenkort ook nog een echte Onetime actie bij ze.
 8. Haha gelukkig zitten we nog in de test ronde anders had ik mij grote zorgen gemaakt omdat mijn tegenstander @Seabert is ๐Ÿ™‚ Ik stuur je zo een PM met mijn voorspelling.
 9. Jeetje , loot ik gelijk tegen de sportsbettingspecialist van Onetime ....lekker weer hoor.....ach ja...je kan hem maar gehad hebben.... @Brunsie Voor de test ronde speel ik: Dortmund - Bayern , winst Bayern
 10. Het werkt super handig in combinatie met mijn iPhone. Alleen als de app van je bank storing heeft kan je dus niet inloggen bij dit casino.
 11. Het is gelukt!, we hebben 16 deelnemers, en dat betekent dat ik kan beginnen aan het speelschema en de beker loting. Vanwege te kort dag om dit weekend al van start te gaan, spelen we komend weekend een TESTRONDE. Het is niet verplicht om hieraan mee te doen. Dus je kan tot uiterlijk vrijdagavond 3 december 23:59u een sportbet doorgeven, dan krijgen jullie alvast een beeld hoe het werkt met de punten, en kan je misschien al een beetje nadenken over de tacktiek die je gaat gebruiken voor het spel. Kies je bv voor meer zekerheid en lage odds, of ga je voor de hogere odds en dus voor de grote punten... De sportbet (te kiezen via Betcity of de TOTO) kan je doorgeven via whatspp (nr op te vragen via PM), via PM of dmv het plaatsen hier online. Zaterdagochtend verzamel ik alle inkomende sportbets en koppel ik jullie aan een tegenstander. De winnaars van deze testronde krijgen van mij alvast een 2.50 FREEBET. Deelnemers: 1. Dopey 2. @TheGreatOne 3. @driekwart 4. @rhellevo 5. @Arthur 6. @Brunsie 7. @Reno 8. @Chuckmeister 9. @Jasper0252 10. @Dooker 11. @DeValsspeler 12. @De eenarmige bandiet 13. @Seabert 14. @DennMann 15. @jkvbets 16. @Joos-Close Zodra de testronde maandag achter de rug is, zal ik weer een post plaatsen voor speelronde 1. Voor nu is de bekerloting alvast gemaakt, zie bijlage hieronder.
 12. de Freebets wordt voor je geplaatst, en de winst gewoon uitbetaald naar je per bank. Ik zet je wel eventueel op de reservelijst mocht iemand voortijdig of na een aantal rondes al afhaken.
 13. Ah ben ik net te laat? Jammer maar veel succes allen. Ik kan voor obv reasons geen account op betcity of toto openen dus had alles wat ik aan freebets had gewonnen toch niet kunnen plaatsen!!
 14. Ik ben daarnaast nog even benieuwd naar wat er gebeurd als allebei de bets goed zijn. Er staat wel dat bij de eindstand, hoogste gemiddelde odds winnen, maar het is mij niet helemaal duidelijk uit de spelregels of dit ook per ronde geldt. Als speler A zijn bet wint met 1.8 en speler B met 1.9, krijgt speler B dan het overwinningspunt of wordt deze aan geen van beide gegeven? Het eerste geval lijkt mij voor nog wat meer spanning en hogere odds te zorgen ๐Ÿ‘
 15. Met jouw erbij als deelnemer 16 zijn we vol. Ik zal de speelschema voor Ronde 1 straks online gooien en een extra korte uitleg erbij geven.
 16. Ik verwacht ook wel heel veel van @Arthur
 17. Dit idd โ˜บ๏ธ Als ik uitleg mag vragen waar ik kan voorspellen, wil ik het graag proberen ๐Ÿ˜„ de juiste antwoorden mogen natuurlijk ook altijd worden doorgegeven ๐Ÿ˜‰
 18. Ik wil je geen extra druk opleggen, maar je begrijpt dat als ie fout is dat ik je niet meer ga nomineren he
 19. Dankjewel @Arthur. Hij is geplaatst.
 20. Dank je @Dopey! Het is een dag met weinig aansprekende matches. De ene die er echt uitspringt is uiteraard ManU tegen Arsenal. Ik ga, na wat onderzoek gedaan te hebben, voor de X2 bij rust: Ik twijfel of ze het ook in 90 minuten redden, vandaar deze. Arsenal heeft 4 wedstrijden verloren tegen Liverpool, City, Chelsea en Brentford. De rest is allemaal gewonnen of gelijk gespeeld, maar ze hebben nooit achter gestaan bij de rust behalve deze verliespartijen.
 21. Kun je ook eerst de sinterklaasbonus spelen en daarna de welkomstbonus? En op welke kasten spelen jullie?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...