Jump to content

Online casino Bet365


0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Start the first topic


  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Toen ik die HC bingo bonus deed, stortte ik slechts een tientje. Na het vrijspelen van de bonus door een tientje op de bingo te wageren, heb ik het cash saldo op een sportweddenschap 'geparkeerd'. In mijn bet historie zie ik dat ik nog een mini sport weddenschap heb geplaatst op die dag, dat moet bijna wel van de winst van één bingo lijn zijn. Er staat niet in de bingo welkomst bonus voorwaarden dat deze manier van spelen niet toegestaan is en ik heb de overige voorwaarden er niet meer op nageslagen, maar deze manier van spelen zat me toch niet echt lekker. 
    • Ik speel ze zelf in principe nooit, tenzij het meetelt voor één of andere actie. Merk inderdaad net zoals Rudi dat dealers de sfeer nog wel eens kunnen verpesten als je ze niet speelt. Elke keer dat je een sidebet gewonnen zou hebben, maken ze een opmerking als 'o, waarom heb je ze nou niet gespeeld'. Ik vind dat zelf eerlijk gezegd nogal onprofessioneel. Dat zeg je als dealer bij de roulette toch ook niet tegen alle spelers die het winnende nummer niet hebben gespeeld? De echt goede dealers weten op een gegeven moment dat jij ze toch niet speelt en zeggen er dan verder ook niets over.
    • Ik kon helaas niet bij de demo zijn, ik had eindelijk weer eens een optreden. Ik ben wel benieuwd wat er dan zo ingewikkeld aan is. Heb je geen vaste regels voor wanneer je begint en stopt met inzetten en wat je doe als je wint of verliest? Want ik ga er toch vanuit dat het niet op gevoel is, dat zou aanklooien zijn. En ook met vaste regels zal de lengte van een nano sessie variëren. Kun je echt niet proberen jouw regels eenduidig op te schrijven?
×
×
  • Create New...