Jump to content

Announcements

+500


  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Is toch niet bijzonder dat je altijd prijs hebt? er zit voor €25 aan krasloten in en je betaald €20  dus je hebt dan al prijs !! €5  zo simpel kan het zijn.
    • We hebben op dit moment 80 aandeelhouders van 5€ (1% per persoon) en hier is een speciale app groep voor. Elke dag kras ik een 5€ december lot uit 2019 open die speciaal aan iemand (een aandeelhouder) is opgedragen. Lijkt het je leuk dan kan je meedoen voor 5€ in deze batch van 100 december krasloten uit 2018 (waar de 2 tonnen nog in zouden moeten zitten). Je krijgt sowieso 58% (RTP) terug van deze 5€ dus voor 2€ heb je plezier en kans op het grotere werk. Iedereen in deze groep deelt dus mee met het totale bedrag wat we open krassen. Het is ook een actieve app groep waarin andere Onetimers ook filmpjes en foto's maken van hun eigen krasavonturen. En er zitten geen zure mensen in 😉 Hoewel eentje maar dit negeren we. 🙂   Wil je meedoen en in deze app groep en 5€ betalen, stuur mij dan even een PM, ik heb nog 20 aandelen a 5€ over (maximaal 1 per persoon), we zitten nu op dag 40 (die zijn al gekrast) en gaan dus nog 2 maanden door, in afwachten op het grotere werk van ruim 4000 krasloten die eind juni worden open gekrast.   Meer info nodig, let me know.
    • Verras & Kras loten ontvangen en erg leuk, ook spannend omdat je weet dat de 2 x nog 20.000€ in zou moeten zitten. Bijzonder is om te lezen dat je altijd prijs hebt, in een pakket zitten 5 loten (twv 5€ per stuk) en je betaald maar 20€ en zou moeten zijn 25€ (je krijgt dus 5€ korting). In de 2 pakketen allemaal een tientje gekrast en dus 20€ in totaal verlies (van de aankoop van 40€).   Uiteraard ook 2 december loten erbij gekocht als test om te kijken of ze ze nog hadden.
×
×
  • Create New...