Jump to content

Announcements

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+  • Topics

  • Members

  • Posts

    • ik heb altijd bij MGA casino’s gespeeld en ben ze via Google tegengekomen ergens weet niet meer precies.   ja me account is geverifieerd alleen me uitbetaling werd geannuleerd. Omdat ze extra documenten nodig Van me hebben zoals een telefoonrekening en een selfie met me paspoort. Heb dat naar ze opgestuurd ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hem wel een beetje schudt om die telefoonrekening omdat ik namelijk prepaid internet gebruik en geen mobiel-abonnement maar ik zag gelukkig de Posts van Ilonka voorbijkomen en heb alles maar in een keer opgestuurd wat ze ook aan Ilonka hebben gevraagd hoop dat ze me dan niet elke keer gaan lastigvallen en spelen doe ik sowieso niet 
    • Precies om 14:00 Als ze later zijn staat het er ook bij zie andere wedstrijd. seconde staan er niet bij , maar waarom is dat zo belangrijk ?? En als je de Qatar tijd wil moet je er twee uur bij tellen.
    • 29-NOV-2022 - El Salvador introduceert een nieuw wetsvoorstel om "Bitcoin-obligaties" te lanceren die $1B willen ophalen voor de bouw van een "Bitcoin-stad". - Harvard University publiceert een paper waarin wordt benadrukt hoe centrale banken Bitcoin kunnen gebruiken om zich in te dekken tegen financiële sancties. - New York wordt de eerste staat in de VS die proof-of-work mining verbiedt nu gouverneur Hochul een mijnbouwmoratorium in de wet vastlegt. - Nederlandse rechtbank oordeelt dat Tornado Cash ontwikkelaar Alexsey Pertsev minstens tot februari 2023 vast blijft zitten omdat zijn proces is uitgesteld. - Crypto-beurs OKX kondigt de officiële lancering van proof of reserves aan. - De procureur-generaal van de Bahama's zegt dat er een actief strafrechtelijk onderzoek loopt naar FTX. - Aave heeft een bestuursstem aangenomen om de markten op V2 tijdelijk te bevriezen voor activa met lage liquiditeit en hoge volatiliteit. - De Russische president Vladimir Poetin roept op tot een op blockchain gebaseerd betalingssysteem dat onafhankelijk is van banken. - Belgische toezichthouders zeggen dat BTC en ETH niet worden geclassificeerd als securities. - Amber Group's medeoprichter Tiantian Kullander is onverwacht in zijn slaap overleden op 23 november.
×
×
  • Create New...