Jump to content
+500


  • Topics

  • Members

  • Posts

    • En het klapstuk van dit weekend wordt de Buffalo Bills uit tegen Kansas City Chiefs zondagnacht vanaf 00:30h. -2.5 Chiefs o/u 54 De Bills offense met QB Josh Allen speelde vorige week een nagenoeg perfecte wedstrijd: alle drives werden in touchdowns omgezet behalve de laatste waarin het voldoende was de klok naar nul te spelen. De Chiefs zijn langzamerhand weer ongeveer terug op hun oude sterke niveau. Anders dan winst voor KCC in een paar combibets heb ik hier nog niet op ingezet.
    • Zondag 21:00 L.A. Rams bij de Tampa Bay Buccaneers -2.5 Bucs o/u 48 : de hele week volg ik al het blessure en training nieuws over deze wedstrijd. De Buccaneers kennen enorm veel blessureleed maar tot nog toe heeft QB Tom Brady het met zijn offense telkens nog gered met TE Gronkowski, WR Mike Evans en een invaller- running back. In de wedstrijd van vorige week vielen er twee belangrijke blessures in zijn Offensive Line: center Ryan Jensen en Right Tackle Tristan Wirfs liepen beide een enkel blessure op. Beiden waren vandaag wel op practice maar het is afwachten of ze zondag volle bak mee kunnen doen. Dat is wel essentieel want de defense van de Rams is levensgevaarlijk met Aaron Donald en Von Miller. Een vraagtekentje is of dat running back Leonard Fournette weer mee kan doen. De Rams hebben ook een heel goede offense met de beste WR van dit jaar Cooper Kupp. Ook bij de Rams een nieuw gaatje in de Offensive Line omdat Andrew Whitworth geblesseerd is geraakt.  De Rams hebben een korte rustweek, na een wedstrijd op maandagavond en een uitwedstrijd aan de andere kust. Ik had vroeg op deze wedstrijd op de Bucs ingezet en weet niet of dat dat ik veel nepnieuws ben gevoerd: Legitieme wedmogelijkheden zijn de under (48) , tackles/assists/sacks van spelers uit de O-lines, receptions of TDs door Gronkowski, Brate en Evans.  Ik zal nog wel wat (live) bets bij plaatsen op deze wedstrijd.
    • Zaterdag/zondagnacht 02:15am San Francisco 49ers bij Green Bay Packers -5.5 Packers o/u 47.5 De Packers staan al het hele seizoen bovenaan. QB Aaron Rodgers wordt voor de tweede keer achter elkaar MVP en zijn grote teen doet steeds minder zeer, er waren al weinig blessurezorgen maar het ziet er naar uit dat Wide Receiver Randall Cobb net op tijd terug is van een blessure tegen de 49ers. De 49ers maken de Cinderella story van het eind van het seizoen. QB Jimmy Garoppolo, niet onomstreden, heeft last van zijn duim en zijn schouder.  Ik verwacht een eenvoudige winst voor de Packers. Ook voor deze wedstrijd een preview van NFL.com: https://www.nfl.com/videos/49ers-vs-packers-preview-divisional-round  
×
×
  • Create New...