Spring naar bijdragen

Mededelingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Even voor de duidelijkheid. Loonstein vraagt geen 40%   Het is een extern bureau die garant staat voor de proceskosten (procesfinancier). Verlies je, dan betalen hun, win je ontvangen ze 40%.   Daarnaast heb je ook de ruimte om de proceskosten zelf te betalen. Maar als je dus verliest, ben je het geld kwijt.    
    • Zelf een proces aanspannen is voor veel mensen denk ik te risicovol of überhaupt onmogelijk (want geen geld). Ik ben toch maar voor de 60% gegaan, maar hou ons vooral op de hoogte!
    • Je bedoelt dat ze niet schikken omdat ze hopen dat mensen de gang naar de rechter niet maken.  De gang naar de rechter is dat geval kan op 3 manieren :  * Je spant zelf een proces aan * Je spant zelf een proces aan met behulp van een advocaat met een normaal tarief * je spant zelf een proces aan met behulp van Loonstein Advocaten die 40% willen.    Dit zijn echt geen moeilijke casussen. Je hoeft alleen maar de verwijzen naar die gerechtelijke uitspraak ( dat is jurisprudentie en dat is onderdeel van de Nederlandse wetgeving ) en die uitspraak impliceert dat iedere casino dat illegaal Nederlands geld aannam vóór 1 april 2021 dat móet terugbetalen. Er is geen grijs gebied. Als jij transactiegeschiedenis hebt en je kan verwijzen naar die uitspraak, kan je zelfs beslag gaan laten leggen.    Het enige risico is wanneer men in hoger beroep gaat en dat het verworpen wordt, maar daar geloof ik niets van. Mijn gevoel zegt trouwens dat er echt wel enige verantwoordelijkheid toch wel de spelers ligt, dus als een rechter zou zeggen: je hebt recht op 50%, dan zou ik dat akkoord vinden.  Maar verder is het een makkelijk casus en ik zou de mensen hier die schulden hebben van boven een ton echt adviseren om rond te gaan shoppen tussen de advocaten, want er zijn er een vast een hoop die dit 'zekerheidje' dolgraag voor je oppakken.   
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.