Jump to content

Announcements

+500


  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Let er op dat die hele oude machientjes wat vaker last kunnen hebben van issues , zeker als ze naar euro zijn omgekat. Er zijn zoveel gave kasten   Ik zou persoonlijk erg graag een miljoenenjacht of een sevens in huis willen
    • Excuses voor de late reply.   Ik heb eerder bij leo al issues gehad omtrend credit cards ; toen ging het om een hele rare verificatie procedure waarbij men een volledige naam wilde zien ( terwijl creditcards altijd op initiaal staan ) Na veel geharrewar en contact met m'n bank ( die overigens graag wilde meewerken maar ook de overeenkomst op initiaal had staan )  ging leo ineens overstag en was alles ineens toch in orde..  Ik heb toen een tijd niet meer gespeeld maar nu ineens gaat men toch weer moeilijk doen als het op uitbetalen aankomt.. De nieuwe uitbetaling via trustly ( wat dus eigenlijk helemaal niet zou moeten kunnen )  staat nu overigens op complete en ik heb ook bevestiging gehad. Toch zit het me nog altijd niet lekker.   Ter aanvulling :   De creditcard die ik heb heeft een lage limiet en word elke maand automatisch afgeschreven. Een echte schuld opbouwen is dus niet mogelijk.  
    • Deze e-mail van Hipay ook met betaal bewijzen naar Betway doorzetten. Laat Betway nog een poging doen om te achterhalen waar jouw geld nu terug te halen valt. Het antwoord even afwachten van Betway, mocht dit alsnog geen duidelijkheid en voldoening geven. Je laatste optie is: (probeer dit te voorkomen) Na bv. 14 dagen geen duidelijkheid of reactie naar de rechtswinkel om een advocaat in te schakelen. Kost je hooguit een eigen bijdrage van 75 tot 150 euro ongeveer (afhankelijk van je inkomen) of je moet me vertellen dat je miljonair bent dan draai je wel zelf op voor de advocaat kosten van deze procedure. Ook een dagvaarding bekostig jij vooraf als er geen overeenstemming kan worden bereikt door de ingeschakelde advocaat zonder tussenkomst van een rechter. Dit alles is wel te verhalen op het moment dat jij in je gelijk wordt gesteld door een rechter.    Maar ik verwacht dat Betway voor je gaat uitzoeken hoe dit in elkaar steekt. Vind het ook (nu al) een ongelofelijk vervelende en overbodige situatie.
×
×
  • Create New...