Spring naar bijdragen

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/16 in all areas

  1. Wow, dat moment dat je voor een uur geleden de meest bekeken pokerstreamer op Twitch was... Finale tafel BRUNCH Aan de FT kregen we een host van Fintan Hand (Easywithaces) voor 500 kijkers ongeveer. Een enorme peaking in kijkers voor mij gezien de vorige top 280 was. De follows stroomden binnen en het gevoel was te gek! Hoe dan ook, ben derde geworden aan de Final Table van de BRUNCH voor ruim €600. Erg blij met deze run al moet ik nog steeds m'n short handed FT spel zwaar verbeteren. Iedereen hartelijk bedankt voor het kijken en ik hoop dat jullie je vermaakt hebben. Keuzes maken De roll staat nu op $4925 na 45 dagen gespeeld te hebben. Dit wil zeggen dat ik nog mooi op schema lig om de $10,000 te bereiken binnen 100 dagen. Echter, ik ga de challenge hier stopzetten. Het is klote om te doen maar dit lijkt mij het verstandigste idee gezien school weer gaat beginnen en ik hier ook veel tijd in moet stoppen. Een belangrijke reden voor het halen van de mooie resultaten van de afgelopen weken was de mogelijkheid om mij vol te focussen op poker. Ik kon er enorm veel tijd instoppen en heb dat ook gedaan. De focus lag gedurende de hele dag/week gewoon bij poker en vanaf volgende week kan dat gewoon niet meer. Ik heb deze week al gemerkt bij de intro van mijn studie en die bestond uit ontspannende activiteiten. Ik ben er gewoon niet van overtuigd dat ik zonder volle focus de challenge tot een goed eind kan brengen. Ik kan natuurlijk gewoon doorgaan met de challenge doormiddel van kortere sessies en minder dagen per week. Ik denk echter dat dit heel erg tegen gaat vallen en dat ik er beter aan doe om op zoek te gaan naar een andere manier om én te blijven spelen, te streamen én met succes met studie afronden. Maar, wat ga je dan doen? Dus lang verhaal kort. Vandaag, dag 45, was de laatste dag van de challenge. Maar wat ga ik dan doen? Mijn idee is om te blijven spelen, leren en te streamen. Het plan is om kleinere challenges te doen. Verschillende mogelijkheden op dit moment zijn: - Road to collegegeld - Road to schoolboeken - Road to nieuwe laptop - Road to jullie snappen het punt denk ik. Kleine doelen die ik wil gaan bereiken door MTTs en SNGs te spelen, live on stream. De planning zal ook veranderen al weet ik nog niet precies welke dagen ik kan spelen omdat ik mijn rooster nog niet heb. Bedankt! Ik wil graag iedereen bedanken die tot nu toe op wat voor manier dan ook aan de stream heeft bijgedragen. Ik waardeer het feit dat mensen de moeite nemen om naar me te kijken en op de forums ook tips en tricks geven. Ik hoop jullie volgende week weer te zien in de stream met de vernieuwde content!
    2 points
  2. Wil de videos graag zien maar mijn internet is hier zo traag in het buitenland. Even geduld dus!! Maar zo te lezen ben je goed bezig!
    2 points
  3. Na mijn bezoek aan HC Scheveninge heb ik een mail gekregen mbt de energy zone daar , hoe ik er over denk, en ik heb daar een enquete voor moeten invullen. En deze uitnodiging is daar een vervolg op, ik vind dit echt super daar dit me ook echt interesseerd. Er zit ook een rondleiding in , ik hoop achter de schermen . 23 sept @LasVegasNic
    2 points
  4. o ja , nog ff een dingetje; Er is een wat oudere film met een zwaar gokverslaafde Burt Reynolds , hij heet Heat ( je hebt dus twee films met dezelfde titel , haha ). Als je die nog niet gezien hebt ; aanrader !
    2 points
  5. Wat leuk.. laat je ons weten hoe het is geweest? Probeer je ook wat foto's te maken
    1 point
  6. Vooral als je weer zo zat als een aap bent! Hillichance, your chance to win...
    1 point
  7. Nieuw leven aan dit topic, waar je mij wakker voor kan maken? Tja das nie heel veel, maar een goed gesprek met @Hillichance over van alles en nog wat... Het liefste fantaseren over vegas, financiele onafhankelijkheid en werk:) heerlijk die gesprekken. Vaak tranen over mn wangen van t lachen!
    1 point
  8. Ik zal vanaf vandaag een aantal persoonlijke tips geven in de whatsapp sports poule. Als ik van de 20 tips er minimaal 16 goed heb zal ik ze hier ook uitgebreid posten en onderbouwen voor de volgende tips op het forum
    1 point
  9. Mooie tips @wauzzzzz, zolang je ze goed blijft onderbouwen ga ik ze volgen.
    1 point
  10. Hoi ik ben Martin, 27 jaar oud. Ik heb mijn, sinds vorige week, vrouw 5 jaar geleden ontmoet in HC Amsterdam. Het is eingelijk als grap ontstaan dat we maandelijks een avondje naar het casino gingen, maar nu kunnen we het oprecht onze hobby noemen. We hebben inmiddels al een mooi spaarpotje opgebouwd, waardoor we in oktober ook eindleijk een keer naar Vegas kunnen! Tips zijn zeker welkom!
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.