Spring naar bijdragen

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/05/16 in all areas

  1. Hey mensen,Bedankt voor al jullie reacties. Zoals verwacht respecteren veel mensen de keuze, terwijl anderen het minder leuk/verstandig/whatever vinden.Uiteindelijk ben ik natuurlijk zelf verantwoordelijk om zowel mijn studie als pokergrind in goede banen te lijden. Nogmaals, het was geen leuke keuze om te maken.Ik blijf dus gewoon grinden en dat is ook hetgeen, samen met het album creëren met m'n band, wat ik het liefste doe met mijn vrije tijd. Ik verwacht nog steeds minimaal 3 dagen per week te streamen. Het is te leuk om mee te stoppen en het blijft ook groeien en groeien. Het enige wat eigenlijk veranderd is dat poker een 'bijbaan' wordt in plaats van de 'fulltime grind' die ik in de vakantie heb neergezet.Vanavond verwacht ik om 18:00 weer live te zijn voor een evening grind. Ook probeer ik woensdag en donderdag te streamen. Ik ben van plan om door te gaan met ongeveer $1000 aan roll. Eigenlijk dus weer hetzelfde waarmee ik een aantal maanden geleden mee ben begonnen. Het eerste doel zal zijn om die $1000 naar een roll van $1500 te grinden.Vervolgens zal ik die roll gebruiken om de eerder genoemde kleinere doelen te bereiken. Wat deze doelen zullen zijn zal duidelijk worden op de stream, de facebookpagina en de forums waarop ik actief ben.Verdere plannen omtrent poker zijn:- Youtube content creëren bestaande uit:Interviews met bekendere pokerspelers Weekly/monthly recaps qua poker, challenges en de stream Hier en daar een vlog- Hier en daar wat kleine live toernooitjes meepakken- De stream groeiende houden. Eerste doelen:Subscriber button a.k.a Twitch partnership 1000 followers bereiken; nu 755.Mocht iemand tips/tricks/hints/wat dan ook hebben omtrent dit verhaal zijn die heel erg welkom. Ik probeer met elke reactie zoveel mogelijk te doen om mijzelf te verbeteren.Zelfde geldt voor vragen/opmerkingen over dit verhaal. Ik probeer jullie zoveel mogelijk up to date te houden met mijn pokerplannen, schroom dus vooral niet om jullie onduidelijkheden uit te spreken.Lang verhaal kort:Vanavond om 18:00 live 'n grindingDie roll weer boven de $1500 knallenTwitch laten groeienYoutube content makenIedereen die het leuk vindt om mijn verhaal te volgen zoveel mogelijk entertainment bezorgen!Ik hoop jullie weer in de chat te zien; 18:00 uur op http://www.twitch.tv/thedeeprun
    1 point
  2. Zowel de Lotto getallen als het cijferspel waren zaterdag 3 september niks. Niet eens bijna!. We hebben nog ons prachtige staatslot voor aankomende trekking van zaterdag. Totale pot (was 316,50€) min 8,60€ voor de Mega Millions is de stand nu 307,90 en tijd om deze trend even op te buigen. Ik ga een mooie sportsbet uitzoeken aankomende week en kom dan weer terug bij jullie.
    1 point
  3. Hoeveel van die claims zijn in het verleden echt succesvol geweest ? Staatsloterij twijfelachtig wat er met het geld is gebeurd. Dexialease e.d. de polissen zijn wel veranderd mensen hebben wel een gedeelte van hun geld weer gekregen maar alles is niet terug gekomen. Grootste winst met deze zaken zijn degene die het organiseren heb ik wel eens het gevoel.
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.