Spring naar bijdragen

noobnoob

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

noobnoob's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zie heel vaak mensen dit soort dingen posten : als de 0 valt dan speel ik de 8, de 16 de 24 etc etc etc... @babboe zou jij je lijstje willen plaatsen die jij altijd speelt als er een nummer is gevallen zoals hierboven? Dus vanaf 0 tot 36 ? ben benieuwd namelijk Bv: valt de 0 dan speel ik de 8,24,30 en 1 valt de 1 dan speel ik de 2,3,16,22 valt de 2 dan speel ik de 0,5,8,23,10 etc etc... Bedankt alvast!
  2. Deze was van gisteren, zelfde apparaat als vorige keer...
  3. Ik zie regelmatig 8-11-8 vallen hoor of 7-29-7 etc etc in een sessie van 2 a 3 uur, wat vind je daar precies bijzonder aan als ik vragen mag?
  4. Haha, ik vind 3 op een rij niet zo bijzonder eigenlijk, zie ik te vaak voorbij komen, daarnaast was ik erg gefocust op t spel dat het niet eens in me opkwam een foto te nemen. Pas toen het hele scherm gevuld was met deze nummers dacht ik even snel een kiekje nemen, tijdens het nemen blijkbaar bewogen waardoor het wazig en onscherp is geworden. Had er dus niet zoveel aan..
  5. Had ik genomen ja, nadat ik klaar was en hem even opzocht op mijn telefoon was hij niet gelukt en was niet te lezen ( erg blurry ) baalde ik wel erg van... Denk ook niet dat ik het nog ga meemaken, was wel uniek voor mij iig. Ook wel mooi dat de hele reeks werd afgesloten met de zero
  6. Gisteren een geweldige serie op een Mgeastar G3 gezien in Roman Palace te Rotterdam 8-11-8-11-11-11-30-8-8-0 Uiteindelijk 4000 punten gepakt, had maar 1 box, eerste keer dat ik dat gezien heb iig
  7. Jammer dat dit soort dingen dan alleen naar mijn gevoel weinig gedeeld wordt. Ik ben benieuwd naar andere "truukjes" want random kan ik het niet meer noemen.
  8. Hoi Great, Voornamelijk in Rotterdam en Schiedam, bij alle G3 machines ja. Het is zover ik mee heb gemaakt ( aantal jaar ) altijd raak. Je ziet altijd de laatste 7 gevallen nummers, stel je ziet 12,28,33,0,13,24,11, Dan heb je de reeks 11,12,13 al te pakken er ontbreekt er alleen 1 aangezien het er altijd 4 opvolgende zijn. Dit betekent niet dat ze achter elkaar vallen, dat zie ik namelijk zelden. er zit altijd wel een draai of 2 tussen. Ik mis hier dus de 10,14 en de 15. Ik zet dan altijd deze drie nummers in en de buren ervan. Vaak valt hij er ook direct naast. Als hij de buren heeft geraakt is de reeks wel ten einde. Nogmaals het is iets wat me opvalt, omdat ik er ook daadwerkelijk op let, de reeks hoeft niet in beeld te zijn de 12 kan bijvoorbeeld al verdwenen zijn dat betekent niet dat de reeks ten einde is. Toeval of niet, ik weet het niet daarom toets ik het hier even wellicht dat anderen dit ook wel eens opvalt. Archiveren doe ik niet, ik wacht wel tot ik een reeks zie en begin dan te spelen, wat tot zover indien ik het geduld kan bewaren altijd winst oplevert. Wat ik zelf ook vaak doe, om mijn eerste draai direct 40 punten te kunnen inzetten ( op 1 box ) is bij de allereerste draai 10 op rood en 10 op zwart te zetten. Soort van sparen, uiteraard het risico dat 0 valt maar die neem ik dan wel voor lief. Doen jullie dat ook wel eens?
  9. Hallo allemaal, Kleine toevoeging van mij, lees al een tijdje mee en heb al heel wat ervaring met de G3 kasten...Wat mij in ieder geval vaak opvalt is het volgende; Als er bijvoorbeeld een aantal nummers vallen de rest in korte tijd ook vaak volgt bijvoorbeeld; 13.. 12... 15... Daarna volgt vaak in de komende paar draaien dan ook de 11 of de 14 of 16... Zodat de volgende reeks voltooid is;'11-12-13-14-15 Dit geldt ook vaak voor 22,23,24,25,26 etc etc. Merken jullie dit ook vaak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.