Spring naar bijdragen

Krulina

Members
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Krulina's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

22

Waardering in de gemeenschap

  1. Als ik het goed begrijp is winnen op basis van jouw kennis en kunde nu helemaal klaar? Geen 7 buren geen plofkip geen reset programma’s 1-17 0-16 etc?? Niks werkt meer als die kast op eten staat?? Niks waar je hem op kan pakken ?
  2. @dobbelsteen wat wil je hiermee zeggen? Dat je helemaal niet meer moet spelen?
  3. Ik stel voor dat je ons prijs geeft met een afspraak en niet op het forum aangezien iedereen hier meeleest
  4. @ruleta dus met jouw kennis en kunde loop jij altijd met winst weg uit het casino ?
  5. Als je uitkomst afhankelijk is van de inzet wat is dan het meest kansrijk SSB op bijvoorbeeld kleur ? Met 2 keer virtueel verlies ?
  6. Het is overduidelijk dat er weinig succes te behalen is op de megastar G3 en de automatische roulette hoe zit dat op multiroullette in HC of online met bijvoorbeeld SSB systeem ?
  7. @eurobsgame vertel ik ben benieuwd
  8. @Dopey klopt beter dan megastar spekken waar je genaaid word waar je bijstaat @ruleta zal wel aan mij liggen maar ik snap er geen reet van wat je bedoeld
  9. Utrecht Emmen allebei gaan scoren graafschap vvv vvv nac Fortuna allebei scoren willem 2 Excelsior Willem 2
  10. Klopt ben inmiddels. Ook gestopt fouten zijn er uit ga me geluk beproeven met voetbal weddenschappen
  11. Geld dit ook voor suikerland in Arnhem staat een leuke hele oude megastar
  12. @ baboe wil niet afwijken van de topic maar ik begrijp hiermee dus ook dat het 7 buren verhaal in de prullenbak kan ?
  13. Na 2 jaar actief spelen kwam ik tot de volgend conclusie ik sta €-3000 strategieën die @baboe heeft geroepen in het verleden hebben zeker ook mooie treffers opgeleverd echter is het ook zo dat er dagen waren dat het helemaal niet hielp en ik dus ook verloor het lijkt nu echt op slotmachine die zijn ingesteld.
  14. 7 buren verhaal kan nu denk ik wel in de prullenbak als ik @babboe moet geloven is afgelopen met de pret met de megastars.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.