Spring naar bijdragen

koendb

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

koendb's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. koendb

    Voorstellen Koen

    Thanks guys! Wat een mooie tijd was dat ja! Heli vliegen, finale tafel WSOP (10e), Nederlands elftal kijken en mooie feestjes Kan die foto niet terugvinden. Wel heel veel andere foto's, met alle bekende en minder bekende poker pro's uit die tijd... hoe zou 't ze allemaal vergaan nu? Kan me wel heel goed herinneren met Renate op het dak (van Pure?) te hebben zitten praten. Ben daarna nooit meer in Vegas geweest, zijn ieder jaar plannen, maar komt er nooit van helaas.
  2. koendb

    Voorstellen Koen

    Thanks en sure! Wat dat betreft was 't wel "Alles op zwart!" Ik ben abrupt gestopt met poker om alle energie in 24Baby te steken: Na jaren pokeren wilde ik echt iets anders; veel 's nachts kaarten, stress en zo'n ander leven dan je omgeving vond ik minder aantrekkelijk worden. Daarnaast kon ik er nog prima van leven, maar waren de gouden tijden ook wel een beetje voorbij. Met een vriend heb ik toen veel ideeen de revue laten passeren en op het moment dat hij vader werd hebben we besloten om voor het onderwerp 'zwangerschap' te kiezen en hier een website omheen te bouwen. Zonder enige kennis van zwangerschap of baby's en met beperkte kennis van het maken van websites zijn we ons in gaan lezen en met hard werken hebben we in inmiddels 4,5 jaar tijd 24Baby uitgebouwd tot de best bezochte informatieve website op het gebied van zwangerschap. Daarbij zijn we in zowel 2015 als 2016 'Website van het Jaar' geworden in de categorie beste website gezondheid. Een beetje een vreemde prijs omdat het vooral gaat om fans die 3x5 sterren geven, maar wel één met veel aanzien bij zowel adverteerders als deskundigen die we willen werven. (en er kan gestemd worden voor 2017/spam) Zonder overdrijven kan ik zeggen dat TheGreatOne hierbij ook wel de grote inspiratiebron was; de manier waarop pokerinfo een plaats bood voor een specifieke groep mensen (pokerspelers) die daar informatie vonden, maar ook veel herkenning en lol met elkaar heeft me enorm geinspireerd. Helaas is het bouwen van een goede community niet zo eenvoudig, vandaar dat ik natuurlijk weer met veel respect kijk naar jullie inspanningen op onetime. Ons community deel weer nieuw leven inblazen zou zomaar een van de speerpunten van 2019 kunnen worden.
  3. koendb

    Voorstellen Koen

    Hi! Ik ben Koen, een aantal zullen mij ook kennen van Pi (als claudius). Vroeger veel poker gespeeld, vervolgens ben ik een website begonnen. Als fan van TheGreatOne natuurlijk vanaf het eerste moment Onetime gevolgd, met al het enthousiasme dat hij bij al zijn activiteiten uitstraalt. Niet echt een gokker, wel groot fan van de koffertjes livestreams en alle grappige content rondom geld. Toen ik na een oproep van TGO op FB hier wilde zetten dat ik allang een account heb, kwam ik er tot m'n schaamte achter dat ik deze nog helemaal niet heb: bij deze dus aangemaakt Armijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...