Spring naar bijdragen

babbelaar

Members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Locatie
    Around
  • Interesses
    Films, series, boeken en sports.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

babbelaar's Achievements

Member

Member (2/3)

16

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat is zeker. En als het dan over een ton of meer gaat...Maarja, in eerste instantie ging je er natuurlijk toch al vanuit dat je dat geld kwijt hebt gespeeld dus alles wat je toch nog terug krijgt is mooi meegenomen.
  2. babbelaar

    Bet365 mager aanbod

    Heb die freebet ook 'gewonnen'. 😂
  3. babbelaar

    Bet365 mager aanbod

    Helaas kan je niet echt goede betbuilders maken met deze freebet aangezien inzetten op kaarten niet kan.
  4. Gisterenavond avond om 19:46 weer een uitbetaling aangevraagd. Ik kreeg direct de mail van goedkeuring en het bedrag staat nu net om 12:45 weer op mij BUNQ rekening. Erg snel zolang je het dus doordeweeks doet en niet in het weekend lijkt het.
  5. Ik heb het bedrag zojuist om 12:45 ontvangen op mijn rekening. (BUNQ) conclusie: Zondag om 19.06 uitbetaald en direct de goedkeuring via de mail ontvangen en Dinsdag 12:45 het geld ontvangen.
  6. Ik heb het bedrag nog niet ontvangen. Ik mis Unibet en Leo nu al. ps. Die chat bij betcity is ook echt altijd onderbemand lijkt het...altijd een behoorlijke wachtrij, op welk tijdstip dan ook.
  7. Oh, dan zal ik wel net pech hebben gehad. Dan zal het morgen wel komen.
  8. Is er al iemand die heeft uitbetaald bij Betcity? En hoelang duurde het voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening stond? Ik heb 10 oktober (gisteren) om 19.06 een uitbetaling gedaan, toen kreeg ik direct een mail dat mijn uitbetaling was goedgekeurd dus ik had eigenlijk wel verwacht dat het bedrag vandaag binnen zou zijn. Dit was niet het geval.
  9. Uiteraard. En ze zeiden dat het prima was voor het ongemak.
  10. Het ging om een uitbetaling van €15 waar er €6 van was ingehouden. Nu hebben ze weer €15 naar m'n bank gestort...😂😂 dus toch ook gratis geld gekregen.
  11. Het was inderdaad een fout en ze gaan het terugstorten. Bedankt voor jullie hulp.
  12. Ja, ik heb meerdere uitbetalingen gedaan deze maand. Maar ik doe dat zo vaak en heb dit nog nooit gehad.
  13. Ik betaal al jaren uit naar mijn ING rekening en tot mijn grote verbazing zie ik dat ze bij m'n laatste uitbetaling €6 inhouden. Er staat bij de uitbetaling in ING: transfer provisie €6. Hebben jullie dit ook? Is dit normaal? Het was een bedrag onder de €100 wat ik had uitbetaald op Unibet afgelopen vrijdag.
  14. Boven de €500 is altijd langer dan een uur bij betsson is me nu duidelijk. De tijd of dag maakt niet uit. Bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...