Spring naar bijdragen

QueenOfDiamonds

Members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

QueenOfDiamonds's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik had net een eigen topic aangemaakt tot ik deze voorbij zag komen... *dom* Maar ik heb dus een aanbieding gezien. €259 retour vanaf Amsterdam. Je kan het hier vinden: https://www.weflycheap.nl/vliegtickets-las-vegas/
  2. Bijna... bijna... nog 2 maandjes wachten.
  3. Heel even pauze... haha. Even bijkomen van dit avontuur!
  4. Dat komt echt helemaal goed! Ik ben zo onwijs blij! Echt niet normaal! Nog nooit zo veel gewonnen!!!
  5. Jongens shoot me! Hart klopt in mijn keel alles he! Ik ben net gebeld... ik moest antwoord geven op vragen en ik mocht niet overleggen moest gelijk antwoord geven en mocht de vraag niet herhalen. Ging echt om verificatie van me account dus wat is je adres, wat is je rekening nr, wanneer heb je voor het laatst ingezet, met hoeveel speel je gemiddeld, wat speel je zoal, etc. etc. En ik kon natuurlijk op alles gelijk antwoord geven aangezien ik de enigste ben die op mijn account speelt, dus hij zei aan het einde "ik ga mijn bevindingen door geven en ze gaan het snel over maken. Verwacht wordt dat het volgende week op mijn rekening staat" Ik hou jullie op de hoogte als het er daadwerkelijk is. Oh man oh man als ik nu kon opschrijven hoe blij ik ben, en wat een pak van mijn hart dit is dan was ik over een uur nog aan het schrijven. Ik ben ZO opgelucht guys je wil niet weten!
  6. Ja, ik zou niet weten waar ik dan nog terecht kan eigenlijk...
  7. Er staat "wegens het lange wachten en alle stress die wij u bezorgen hebben we besloten u 10.000 euro uit te keren ipv 4100..." Haha! Nee hoor, staat noch immer op hold. Maar zodat jullie het alvast weten. Ik kijk het volgende week nog aan, en als er dan niks is gebeurd dan ga ik pas weer bellen.
  8. Ja idem hiero, maar ik weet nog steeds niet meer dan toen ik dit topic startte.
  9. Lief van je! Ik waardeer je optimisme!
  10. Nope, nog niks. Nog geen belletje geen e-mail... Ik wacht de 5 werkdagen even af en dan ga ik toch zelf maar weer bellen.
  11. Ik wil jullie wel allemaal even bedanken voor jullie positieve berichten. En jullie steun! Het is zo makkelijk om afgezeken te worden online maar jullie zijn allemaal heel lief ? thnx. Zodra ik meer weet laat ik het weten.
  12. Ohja, en ze hebben ook nog niet gezegd dat ik het geld niet krijg ofzo... maar on hold zetten en opeens willen bellen als extra security... dat vind ik verdacht. Dan moet er iets aan de hand zijn. Dus ik heb zomaar een voorgevoel dat dit niet goed gaat aflopen. Maar er is dus niemand op dit forum die dat ook ooit heeft gehad? Want misschien is het wel gewoon standaard procedure ofzo en maak ik me voor niks druk.
  13. Ik heb (bijna) altijd gestort met mijn eigen naam en wel altijd uitbetaald gekregen op mijn naam. Het is alleen een enkele keer voor gekomen dat bijvoorbeeld me vriendin geld heeft gestort via ideal op mijn account omdat ik bijvoorbeeld 20 euro cash had. Daar heb ik echter nooit problemen mee gehad. Altijd nog kunnen uitkeren. De laatste keer dat dat is gebeurd is ook al weer een hele tijd terug. Maar... omdat ze nu opeens wilde bellen als check ben ik gaan googlen en toen raakte ik in lichte paniek omdat ik toen las dat mensen wel is gestort hadden en het niet uitgekeerd kregen. Echter dit bedrag wat ik heb gewonnen is gewonnen met gewoon geld dat is gestort op mijn eigen naam en bank gegevens. Maar ik ben bang dat als ze nu moeilijk willen doen ze zeggen je heb geen recht WANT ooit in het verleden is er gestort met een andere naam. Ze bellen niet voor niets... en mijn geld staat niet voor niets on hold. Mijn account is wel gewoon nog beschikbaar. Niet geblokkeerd ofzo. Maar dit is het enigste wat ik kan bedenken waarom ze het niet zouden uitkeren.
  14. De 10e wilde ik hem cashen, de 11e moest ik gegevens toesturen, de 12e kreeg ik de bevestiging dat het goed gekeurd was en dat mijn bedrag aan de bank zou worden aangeboden. Normaal krijg je het dan de volgende dag maar we zaten in het weekend. Gisteren kijk ik naar mijn withdrawal geschiedenis en zie het op hold staan. Dus ik bel unibet en vertelde dat ik een mail kreeg voor akkoord maar dat het nog op hold staat. Toen vertelde die jongen dat ze me wilde bellen maar kon geen verdere informatie geven over wanneer of hoe en wat... Dus toen begon ik hem te stressen. Later via de chat nog contact gehad of dat geld nog kon worden terug gezet op mijn account maar dat kon al niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.