Spring naar bijdragen

kevin

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

kevin's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. kevin

    interestcoin.io ICO

    Ja ik zie idd wat vraagtekens daar heb je gelijk in. Maar heb ook wat rondgekeken het zijn wel allemaal bestaande bedrijven de partners.En de ceo van de coin die dame is ook een bestaand iemand ze heeft bij een bank gewerkt zag ik ergens voorbij komen en heeft een trading bedrijf. En wat ik uit de white paper begrijp is dat als je in de ico periode de coin aanschaft, Je als de sociaal media online komt je een percentage van de reclame inkomsten krijgt.Dat is op zich wel een leuke bijeenkomst lijkt me, heb daar ook nog niet eerder van gehoord of gezien dus vrij uniek lijkt me.Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief effe kijken wat ik ontvang.Misschien is het wel iets.
  2. kevin

    interestcoin.io ICO

    goede dag, Ik heb een vraagje ik heb voor mijn gevoel een behoorlijke ICO gevonden maar heb hier nog niet zo veel ervaring mee. Kan iemand mij vertellen of het iets goeds is en waar ik op moet letten. www.interestcoin.io is het webadres alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.