Spring naar bijdragen

QuegQuee

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door QuegQuee geplaatst

  1. Ik snap het ook niet...er staat toch duidelijk in de T&C dat je niet mag spelen vanuit Nederland en dat gebruik van VPN niet toegestaan is en kan leiden tot het confisceren van winsten. Er wordt een gok genomen bij een illegale aanbieder en vervolgens gaan klagen als er geen uitbetaling volgt.
  2. https://nos.nl/artikel/2502407-nieuwe-regels-online-gokken-maandelijkse-speellimiet-van-700-euro
  3. Jammer dat ook LeoVegas niet alle slots van bv NoLimit. Ik had het eigenlijk wel van LeoVegas verwacht. Zo mis ik bv Remember Gulag. Kansino heeft deze slot wel maar dan weer geen Mental. Ik zou zo graag alle slots bij 1 aanbieder zien.
  4. Misschien ligt het aan mij maar ik snap iets niet. Lalabet is gewooon te benaderen vanuit Nederland maar bij de algemene voorwaarden lees ik dat spelers uit Nederland niet mogen spelen. Hoe komen jullie dan door de KYC procedure heen en verwachten gewoon uitbetaald te worden?
  5. Ik verheugde me op de terugkeer van LeoVegas maar ik mis No Limit City als spelprovider? Dat is toch wel een domper.
  6. Volgens mij gaat BetCity niet meer bewegen. Tijd voor actie van jouw kant. Er was al een no cure - no pay advocatenkantoor geadviseerd. Schakel ze in. Ze zullen je maar wat graag helpen. Het levert hun naast een percentage ook publiciteit op. Wel stortingen accepteren en kleine uitbetalingen doen maar niet thuisgeven bij een jackpot winst terwijl deze ook nog niet eens is teruggestort in de Jackpot. Schurken zijn het. Pak ze maar aan.
  7. Als ik streamers zie met zulke bets dan is het 1 grote fopshow. Van 1 streamer ben ik 100% zeker dat er met echt geld wordt gespeeld .....Lady Diamond Kijk eens naar deze video...wordt Roshtein betrapt op spelen met fake money
  8. QuegQuee

    BTG

    Jazeker. Dazza Gee heeft het getest
  9. Leuk! Helaas de eerste Predictor Challenge gemist maar ik wil graag meedoen aan Predictor Challenge 2.0
  10. Ik heb afgelopen weekend een account op sirjackpot aangemaakt en van 250 uiteindelijk 1200 gemaakt. Na een winstsessie steeds de helft laten uitcashen. Zonder verificatie waren de uitbetalingen snel ge-approved zodat je niet in de verleding komt om een withdrawal ongedaan te maken. Volgende dag op de rekening. Geen novomatic maar wel Big Time Gaming, Netent, Quickspin, Elk etc. Energy ken ik niet maar ik ga die ook zeker binnenkort proberen.
  11. Koi Princess vind ik een leuke slot door de bonus features en de laatste tijd vind ik de BTG Games (Bonanza, Danger High Voltage en White Rabbit) geweldig. Hoge volatiteit maar blijven leuke slots. Als ik zelf niet speel kijk ik graag naar de streams van Rock'nRolla, Jarttu en LetsGiveItaSpin.
  12. QuegQuee

    Voorstellen Henk

    Ook ik wil me graag voorstellen. Ik hou wle van ene gokje en dan kom je uiteraard dit mooie Forum tegen. Ik ben 52 jaar en woon in het Hoge Noorden. Regelmatig bezoeker van het HC in Groningen maar sinds de brand 1 x in Leeuwarden geweest. Ik speel voornamelijk online. Jaren poker gespeeld maar daar sloop de routine in en speelde de laatste tijd niet meer met plezier. Sinds een half jaar ben ik actief in de online slots en haal her en der wel mooie winsten maar uiteraard verlies ik ook wel eens een storting. Ik hoop veel plezier en inspiratie op te doen aan dit forum. Henk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.