Spring naar bijdragen

Sir Charles

Members
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

Alles door Sir Charles geplaatst

  1. https://www.manners.nl/hi-dollar-gratis-crypto-test/?utm_source=article_related_posts Invite only, get hi now. 👉 https://hi.com/BangkokCharlie
  2. Iemand hier ervaring mee? https://www.manners.nl/gratis-crypt-hi-token-geld-verdienen/ Klinkt goed, heb daarom ook een account aangemaakt en mijn eerste Hi Dollar verdiend. Wellicht zijn er Onetimers die er ook belangstelling voor hebben, gebruik dan mijn onderstaande link om te kunnen starten. Invite only, get hi now. 👉 https://hi.com/BangkokCharlie
  3. Zijn er Onetimers die traden bij https://mirrortradinginternational.com ? Zo ja, misschien wil iemand een beknopte uitleg geven over mirrortraden in het algemeen. Bij voorbaat dank.
  4. @FopSmurf1 Prioriteiten stellen oftewel ja het is verstandiger om bijvoorbeeld je vakantiegeld in de hypotheek te steken dan het weg te brengen in zo’n gokhol want dan heb je tenminste nog wat. Dat gratis kopje koffie en hapjes aldaar kunnen dat niet compenseren. ?
  5. Dat neemt niet weg @Solidagio dat er mensen zijn die dat wél doen, hoe dom en triest dan ook.
  6. Weet toch wel zeker dat je al je vakantiegeld liever beter wil gaan uitgeven aan een kast vol schoenen en of kleding te shoppen (ondanks je niet alles tegelijk kan dragen ?) of zoals @Gokholtante er heerlijk van op vakantie wil zal gaan. I.p.v alles in zo,n gokkast te verspelen dat zul je ongetwijfeld willen beamen. ?
  7. Hoe dom kun je zijn om (al) je vakantiegeld te vergokken. Echt ze bestaan!
  8. Sir Charles

    Analyse van bitcoin

    Inderdaad zijn goedkoop, heb NLG ooit voor €0,06 gekocht dus op de LT wellicht een nog grotere winst.
  9. Sir Charles

    Analyse van bitcoin

    Mijn altcoins in mijn portfolio, wat denken jullie daarvan? LTC RDD XVG XRP LSK NLG ETH ADA DOGE IOT ETN
  10. Sir Charles

    Voorstellen

    Kom eerlijk gezegd nooit in casino’s want vind er niets aan maar vind de cryptocurrency-wereld wel interessant. Wil graag meedoen voor €50 in de pool, hoe kan ik mij aanmelden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.