Spring naar bijdragen

Profeeva

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profeeva's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Goedemiddag! Als ik me niet vergis biedt HC vanaf vanavond online aanbod aan via iPoker. Ik kan de software van iPoker echter nergens vinden om te downloaden. Zie ik iets over het hoofd? Alvast bedankt voor jullie hulp!
  2. Leuk dat jullie ook gaan :). Onze planning is idd vergelijkbaar. Tickets voor poolpartys op voorhand kopen een aanrader? Enjoy!
  3. Thanks, zo zullen we het idd doen!
  4. Thanks voor de tips! Dus zeker al ff flink wat dollars meenemen. Dit ook prima op Schiphol of hier even voor naar Pottchange rijden?
  5. Thanks voor je reactie, waardevol! Wat is de reden dat je cash geld wisselt in Amsterdam en niet gewoon daar pint? En hoe gaan jullie er mee om dat als (ga er niet van uit) je daar dollars over hebt aan het einde van de trip? Terug wisselen lijkt me vrij duur. 😎
  6. Tof! Wij gaan ook van 23 augustus tot 5 september met twee man. Al enkele van bovenstaande tips meegenomen, erg handig :). Het wordt voor ons de eerste keer. We verblijven deze dagen in Encore @ Wynn. Wij gaan voornamelijk om te pokeren maar ook de nodige (pool)party's staan op de planning. Ook gaan wij op aanraden van vrienden een dagje naar Lake Mead en de Hooverdam, waarschijnlijk in combinatie met een bezoekje aan de Gunrange (http://progunclub.com/). Ook de Grand Canyon schijnt erg indrukwekkend te zijn (https://www.papillon.com/grand-canyon-national-park/airplane-air-tours/south-rim-airplane-tour). Onze voorkeur gaat uit naar toernooien tussen $100 en $500 en cashgames tot 2/4. Welke casino's hebben jullie voorkeur? Zijn er nog interessante spaarprogramma's? En zijn er mensen met ervaring met tickets voor shows en feesten, op voorhand al kopen of daar? Tot slot lees ik af en toe iets over dure wifi, in Wynn zo'n $15 per dag per device. Hebben mensen hier ervaring mee? Groeten en wie weet tot daar 😎
×
×
  • Nieuwe aanmaken...