Spring naar bijdragen

Lester

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lester geplaatst

  1. Goed nieuws mensen, We have successfully completed our simplified KYC/AML verification process.You can now log in to your dashboard and follow instructions to enter your wallet address so we can send your CHSB tokens. Zorg ervoor dat je de juiste adres invoert en Check het.
  2. Lester

    HOQU

    Dat is heel vreemd. Ik heb net snel even gespiekt en ik heb mijn oude tokens inclusief de beloofde 70
  3. Lester

    HOQU

    Beste Arthur, de sale is vroegtijdig gesloten vanwege de etherium price. Het is niet meer mogelijk om mee te doen omdat ze hun doel hebben bereikt. De 70 tokens kan je alleen ontvangen als je de coins heb gekocht , zover ik weet.
  4. Lester

    HOQU

    Naar Coinbase kan je deze coins niet sturen. Ik gebruik myetherwallet hiervoor. Die minimale transactie stelt niet zoveel voor +- 100eur als ik het goed heb. Op de site van HOQU is alles te lezen.
  5. Beste crypto goeroes, Ik heb een vraag over swiss Ik wil investen in swiss. Heb ik hier voor een myetherwallet nodig die ik moet linken met swiss en worden deze dan verstuurd naar Mew? Of gaat het anders in zn werk?
  6. Lester

    HOQU

    Heb het na +- 3 uur ontvangen..
  7. Lester

    HOQU

    Kun je ook ergens zien of het is aangekomen wat ik verstuurd heb van mew Wallet naar HOQU?
  8. Lester

    HOQU

    Ik heb ETH verstuurd naar Mn etherwallet. Nu wil ik het versturen naar HOQU , heb je enig idee wat de minimale transactie moet zijn van myether naar HOQU?
  9. Lester

    HOQU

    Bedankt voor je snelle reactie @jackpot. ik heb een account op HOQU . Ik weet niet wat mew adres is. Kan ik die ergens terug vinden? Zelf zit ik op binance.. kan ik vandaar direct Btc naar hun versturen? Als ik dit doe is een etherwallet overbodig?
  10. Lester

    HOQU

    Beste crypto mensen, Ik ben Lesley. Afkomstig uit Dordrecht. Sinds een maand ben ik me aan het verdiepen in de alts en het gaat zeer goed. Ico's zijn heel nieuw voor me. HOQU is er een waar ik graag in wil investeren. Ik heb al een ether Wallet aan gemaakt en een account op HOQU. Graag zou ik willen weten hoe ik de token kan verkrijgen. Kan iemand mij vertellen hoe dit in zn werk? mvg lesley
×
×
  • Nieuwe aanmaken...