Spring naar bijdragen

doodziek

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door doodziek geplaatst

  1. Rpx directeur vandaag in Amsterdam heeft bevestigd dat ze komende weken launchen in Korea. verwacht een grote stijging komende dagen
  2. @JackPot Yes heb deze munt zelf aangekocht bij 0,03 let wel op dat je hem niet verward met denta inderdaad. Doen veel mensen. denta is de tandarts dent is mobiel netwerk
  3. doodziek

    Tip munt : DENT

    Kleine munt die laatste maand van 0,001 gestegen is naar 0,1. Munt dat in mobiele data doet wat voor iedereen weer beschikbaar is. Onlangs hun app gelanceerd en in Q1 nog veel meer kansen. zijn er meer mensen die deze munt hebben? en wat is jullie mening
  4. Nog meer mensen die deze munt hebben en wat is jullie mening? Vandaag ook weer stevig de lucht in en verwacht morgen nog meer stijging als de chinezen kunnen gaan handelen. @TheGreatOne?
  5. doodziek

    Crypto kopen, maar waar?

    meestal een paar uur begreep ik van een maatje van me.
  6. Bezit nu wat Bitcoin, Red Purple en Dent. Zijn er nog mensen met tips? zit alleen op kucoin want andere sites hebben een ledenstop.
  7. Hij is vandaag gelaunched op een andere Exchange dus blijft groeien. Potentie is 3-4 dollar komende periode
  8. Schiet mooi op sinds vannacht al een leuke plus mee kunnen maken.
  9. doodziek

    Red Pulse RPX

    Lees veel goede dingen hierover. Wat zijn jullie verwachten van RPX?
  10. Thanks! Meer een grap vanuit de pokertijd. :Doodziek Ga inderdaad WSOP spelen. Main en nog wat sides. Is ICO te koop via Kucoin?
  11. doodziek

    Crypto kopen, maar waar?

    Heb een account aangemaakt bij kucoin. Storting is geaccepteerd. Thanks! Zijn er coins die jullie aanraden bij kucoin? En ligt het aan mij of mis ik ook een groot aantal coins daar? Ripple? ICX?
  12. doodziek

    Crypto kopen, maar waar?

    Heb via Kraken een account aangemaakt. Maar de verificatie om naar Tier 2 te gaan is nu niet beschikbaar wordt er vermeld.
  13. doodziek

    Crypto kopen, maar waar?

    Ik wil een aantal crypto gaan kopen. Ben me vooral aan het inlezen nu. En heb via meerdere sites nu wat geprobeerd. Echter is er overal een stop om je te registreren en te gaan traden. Hebben jullie nog tips? Wil een paar k online gooien en kijken wat het brengt.
  14. doodziek

    doodziek nieuw!

    Hey Hey, Nieuw op het forum. In het verleden veel gepokerd. Speel nu nog af en toe en komnog af en toe in het casino. Probeer me ook in te lezen in crypto nu en ga in de zomer weer naar Vegas heen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...