Spring naar bijdragen

Gidocryp

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Gidocryp's Achievements

Member

Member (2/3)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Gidocryp

    Europa league 15/02/2018

    @Dannyboy Die verdomde Italiaanen.... Gelukkig heeft Dortmund met een beetje mazzel gewonnen. Eens kijken, ik ga vandaag waarschijnlijk op de Jupiler league 5 of 6 in combinatie zetten over 1.5. Nog leuke odds dit weekend??
  2. Gidocryp

    Europa league 15/02/2018

    Er is nog eentje bijgekomen: Spartak Moskou - Athletic Bilbao 2.40 FC Kopenhagen - Athletico Madrid 1.55 Ook hier €30 op ingezet voor €111,60
  3. Gidocryp

    Europa league 15/02/2018

    Hallo, Na een tijdje niet meer te hebben ingezet op voetbal wil ik vandaag weer eens een kleine poging wagen. Leuke odds voor de wedstrijden van vandaag, normaal speel ik 2 wedstrijden in 1 bet. Vandaag ga ik er 2 van 3 wedstrijden plaatsen. Ik ga op de volgende wedstrijden inzetten: Bet 1: Borrussia Dortmund - Atlanta Bergamo 1.77 Napoli - RB Leipzig 2.05 FCSB - SS Lazio 1.93 Ik zet €30 in en als alles goed gaat dan komt er €210.09 bij? Bet 2: Borrussia Dortmund - Atlanta Bergamo 1.77 Östersunds FK - Arsenal 1.46 FC Astana - Sporting Lisabon 2.18 Ook hier ga ik €30 op spelen. Hier kan ik dan €169.01 mee winnen. Waarom 2x Dortmund? Nou simpel Atlanta is de nummer 8 van Italië, daarbij is Dortmund uit altijd lastig. De 1.77 die op Dortmund staat boost wel degelijk mijn bet. Ideeën, meningen, opmerkingen? Ik hoor ze graag.
  4. Gidocryp

    Corners

    Hey @Dannyboy, vergeten erbij de schrijven ik wed meestal op 2e 3e divisies van landen. Als ik wed op een corner van Barcelona ben je eigenlijk jezelf in de vingers aan het snijden. Lage quatering en je zult net zien dat meneer Cillissen de eerste bal uit zijn handen laat glippen. Met als resultaat corner tegen Barca en bet verloren?. Ben jezelf meer van de combinaties? Ik zet er meestal 2 à 3 in combinatie win/verlies , corner of total goals over 2.5.
  5. Gidocryp

    Corners

    Goedemiddag, Hierbij een topic over wedden op de eerste corner. Voordat mijn geld verdiende met crypto was unibet en voetbal minn gokdingetje. Vaak deed ik 1 bet zetten op 2 teams die de eerste corner verdiende. Vaak was dit het team die de aftrap deed verzorgen. Wat zijn jullie bevindingen hierover?
  6. Gidocryp

    Corners

    Goedemiddag, Hierbij een topic over wedden op de eerste corner. Voordat mijn geld verdiende met crypto was unibet en voetbal minn gokdingetje. Vaak deed ik 1 bet zetten op 2 teams die de eerste corner verdiende. Vaak was dit het team die de aftrap deed verzorgen. Wat zijn jullie bevindingen hierover?
  7. Gidocryp

    Goedenavond

    Bedankt allemaal voor jullie reacties. Een echt warm welkom in de Onetime familie!
  8. Gidocryp

    Goedenavond

    Ik doe mee met de Onetime pool. Bedrag 150 euries.
  9. Gidocryp

    Goedenavond

    Hallo Onetimers, Via dit topic zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Gido, 22 jaartjes jong en ik woon in het hete zuiden genaamd Limburg. Ik ben werkzaam als operator op een chemische fabriek in Geleen. Hoe ik hier ben beland? Een vriend tipte me om eens te kijken naar het cryptowereldje. In het begin was ik een beetje sceptisch erover, echter toen ik 13 december 2017 in had verdiept, was ik direct verkocht. Die dag heb ik dan ook mijn eerste inverstering gedaan (200 euro Ripples). 2 dagen later ben ik ook de groepschat van Onetime gejoined. Tot nu toe bevalt het cryptowereldje mij meer dan fantastisch. Ik hoop dat we nog veel groene cijfers tegenmoet gaan in 2018. Groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.