Spring naar bijdragen

LEVD

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

LEVD's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb t gevoel dat we de rode cijfers snel zullen vergeten!
  2. Heeft iemand voorbeelden van cryptocurrencies die niet zo abstract zijn? Ik ben een newbie v.w.b. cryptocurrencies maar heb mij redelijk ingelezen. De meeste zijn naar mijn idee prachtige ideeen die gebruik maken van blockchain technologie maar weinig concreet zijn. Waar natuurlijk op korte termijn veel geld mee te verdienen is (als de marketing goed is en mensen erin geloven) maar wat uiteindelijk een “bubble” is wanneer er geen diensten gebruik van gaan maken. BNB is naar mijn idee iets wat redelijk concreet is en Telegram als dat door gaat. Verder is het opletten op cryptocurrency wat mogelijk geadopteerd gaat worden door grote bedrijven. Ook nieuwe Ico’s die potentie hebben en waarvan de crypto super goedkoop is zou je kunnen kopen lijkt mij.
  3. @jackpot, je mist een 0 zeker bij de satoshi koers voor aankoop BNB.
  4. Persoonlijk heb ik een goed gevoel bij BnB http://adventuresincrypto.com/how-and-why-to-buy-binance-bnb/ Binance koopt elk kwartaal voor 20% van hun omzet aan BnB coins om deze vervolgens te vernietigen. Blijft de exchange groeien dat krijgt de coin meer waarde lijkt mij.
  5. volgens mij is tappatalk de mobiele app variant voor pms op een forum
  6. Ik neem aan dat we gewoon een PM krijgen hierop het Forum en hiervoor geen tappatalk nodig hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.