Spring naar bijdragen

Patricia1312

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Patricia1312's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik begrijp het, echter was ik bij mijn vriend zonder pinpas dus dan had ik even geduld moeten hebben voordat ik thuis was of in het bezit was van mijn eigen pinpas. We hebben uiteraard op hetzelfde ip-adres gespeeld, omdat we bij hem waren. Ik snap dat regels streng zijn bij wedkantoren ivm mogelijk fraude of witwassen, maar met een plausibele verklaring zouden ze toch door de regeltjes heen moeten kunnen kijken of is dit niet mogelijk? Het is een hele dure les en misschien had mijn vriend mij ook beter moeten informeren maar ik ben uiteraard nieuw en onwetend. Bedankt voor de tip voor volgende registraties in ieder geval!
  2. Duidelijk verhaal. Er is inderdaad een periode geweest dat hij zichzelf heeft uitgesloten, maar de relatie tussen het spelen van mij en hem is behoudens de storting toch nihil? Indien dit de regels zijn bij Unibet vind ik het een harde en overdreven straf, maar het zij dan zo. Ik kan ook aantonen middels id en bankrekeningen dat ik achter het account zit, maar zij geven zelfs aan dat mijn vriend gespeeld heeft. Uiteraard heeft hij me wegwijs gemaakt op Unibet maar ik ben zelf financieel verantwoordelijk geweest.
  3. Dat klopt inderdaad. Unibet heeft ook gegevens van hem opgevraagd (id + bankpas) en dit opgestuurd. Vervolgens werd uitsluitend het geld naar hem teruggeboekt en om mijn gegevens is niet eens gevraagd..
  4. Dank je wel TheGreatOne, nee ik ben nog redelijk onwetend op dat gebied. Mijn vriend heeft mij vorige maand op weg geholpen wat uiteraard direct aanstekelijk werkte, maar Las Vegas nog niet. Heb zelf ook een zoon dus moet oppassen dat ik hem niet in aanraking laat komen met het spelen, dat heb ik liever niet. Is het een aanrader?
  5. Hallo, Ik ben hier nieuw en ik zit met een vervelende kwestie. Ik heb samen met mijn vriend uit nieuwsgierigheid gespeeld op Internet. Wij wonen niet samen en doordat ik geen pinpas bij me had hebben wij gestort vanaf het account van mijn vriend, welke een verleden heeft bij Unibet. Na een dag spelen vond ik het mooi geweest en wilde ik een bedrag van 2700 euro uit laten keren. De gegevens van mijn vriend zijn opgevraagd omdat daar de storting vandaan kwam. Een logische stap, maar mijn gegevens werden niet opgevraagd. Het bedrag wat gestort is ( 1049 euro) is terugbetaald naar mijn vriend maar het overige gedeelte is bevroren. Unibet was uiteraard nieuw voor mij dus mijn vriend heeft mij wel tips gegeven bij het spelen, maar uiteindelijk was ik hier zelf volledig verantwoordelijk voor. Nu heeft Unibet het account gesloten. Hebben jullie dit vaker meegemaakt en staat Unibet hiermee in zijn recht? Zij zouden mij toch kunnen bellen of de gegevens opvragen? Graag jullie reactie. Groetjes Patricia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...