Spring naar bijdragen

Mellie86

Members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

141 profielweergaven

Mellie86's Achievements

Member

Member (2/3)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. ik was vrijdag gebeld dat ik nog 1 document moest uploaden.. en als ik dat dan deed zouden ze meteen uitbetalen. Nu eindelijk is het goedgekomen.. bedankt voor alle tips van iedereen .
  2. Ik word echt gek gemaakt hoor.. gister heb ik naar het hoofdkantoor gebeld om 9:00 sochtends. Ik dacht eindelijk dat iemand me serieus ging helpen...hij zou naar boven lopen naar de afdeling financieen. En vragen waarom er geen vooruitgang is. En mij daar zo snel mogelijk over terug bellen Maar nee alweer valse beloftes ... ik werd teruggebeld einde van de dag. Om 1800 De informatie die deze pesoon gaf.. was. Hallo mevrouw ik heb u vanmorgen aan de telefoon gehad?? Ik kan u vertellen dat u niks meer hoeft te doen en moet afwachten tot de documenten zijn goedgekeurd!!! 🤢🤢🤮 ik zeg wat heb ik hier nou weer aan! Alweer geen nieuwe info je zou me toch verder helpen.. Ja mevrouw ik begrijp dat het frustrerend is maar dit is de enige informatie die ik u kan geven..
  3. Andwoorden ze iets op dit bericht??.
  4. Oke jammer dat je zo denkt rudi het is toch echt waar
  5. Nog steeds geen 1 bericht helemaal nix .!!!!!🤮🤯🥵
  6. Ik had zelfs een bonus van 1000 euro van ze gekregen omdat ik al 10 jaar speelde ik won toen 10.000. Een maand daarna was de site niet meer bereikbaar. Door de nieuwe regels. Heb dat uiteraard uitbetaald gekregen 3 dagen daarna.
  7. Of ik dus ooit nog mijn acount terug krijg met zeer hoge status geen ide
  8. https://www.888.com/regulation/restricted.htm.
  9. HEB ALLES ONDER CONTROLLE. Met mijn speelgedrag na al 10 jaar bij 888 te hebben gespeelt. Alleen dat is door de staat van me afgepakt. Omdat ze nederlanders misleid hebben met reclame. Nou nou wat erg. En nu gaan ze me ook nog in de wegzitten met mijn gewonnen geld .
  10. En is er al een reactie op dat bericht? Ik heb echt nig steeds nix gehoord.
  11. Ja ik ga dit ook maar doen wat heb ik te verliezen haha
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.