Spring naar bijdragen

Autocall

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Autocall last won the day on maart 14 2018

Autocall had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Autocall's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

16

Waardering in de gemeenschap

  1. @babboe Is niet zo handig van het personeel om zulke dingen te zeggen, al denk ik wel dat ze het enigszins goed bedoeld, als in grappig bedoeld. En ja, mogelijk mag ze jou simpelweg niet, en/of gunt ze het jou niet, in dat geval zou ik dat zeer onprofessioneel vinden. Maar dat een amusementscentrum daadwerkelijk grote winnaars eruit stuurt, lijkt mij wat vergezocht. (helemaal omdat de zogenaamde "grote winnaars" wel degelijk (96% van de gevallen) alles weer terug brengen + meer) Grote winnaars zijn vaak enorm goeie pompers, en dat wordt door zowel het personeel als de andere klanten niet altijd gezien. Het zien van enorme handpays wordt tevens veel beter onthouden dan wanneer iemand een week lang loopt te gooien en niets eruit haalt.
  2. Leuk stukje @Gertjan_De_Meern ! Hartstikke leuk om positieve verhalen te horen! En als @babboe denkt dat zogenaamde "echte mensen" (personeelsleden) voor hem door het vuur gaan dan vraag ik mij echt af in welke frequentie je daar komt . Zo'n relatie met gasten en personeel lijkt mij overdreven en zeker niet wenselijk. En er zullen ongetwijfeld echte toppers zitten bij zowel jacks en flash, niet nodig om het over 1 kam te scheren als je een keer (in jouw ogen) slecht bent behandeld.
  3. Prachtig om al jullie ervaringen te lezen met deze machine! Erg leuk, al die verschillende manieren van spelen en strategieën . Dat er niemand echt rijker door wordt terzijde, fun is het wel, en uiteindelijk gaat het daar ook om.
  4. Ja, schrijven over verliezen wordt over het algemeen niet gedaan, is voor de meeste ook niet zo leuk om op te schrijven. Het verlies gevoel wordt zo snel mogelijk vergeten :). Maar ik ben het ook wel met je eens dat verliezen van mensen ook interessant kunnen zijn om te lezen, en verliezen gebeurt heel wat vaker dan dat mensen winnen.
  5. Hoi Mikey, ik vind het hartstikke leuk wat je hier allemaal deelt en heb veel posts van je gelezen. En niet teveel aantrekken van bepaalde reacties, erboven staan en negeren werkt vaak het meest effectief en uiteindelijk bedoelen de meesten het wel goed (...denk ik )Ga vooral zo door met je leuke posts! @xxTheMikeyxx
  6. Autocall

    Voorstellen

    Ja! meetings! lijkt mij erg leuk! Wanneer is de volgende meeting ? Las ergens 30 maart in nijmegen? * oh laat maar zie al een onetime meeting topic
  7. Autocall

    Voorstellen

    Bedankt voor het warme welkom!!
  8. Autocall

    Voorstellen

    Hallo iedereen! Hier een man van 33 jaar. Zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in alle gok gerelateerde onderwerpen. Ben zelf niet echt een gokker, maar kan wel genieten van alles wat met gokken te maken heeft, de sfeer, de spanning en vooral de gezelligheid. Ik lees soms al mee met dit leuke forum, maar door de aanmelding nu ook de mogelijkheid om een keer te reageren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.