Spring naar bijdragen

Pokerpoes

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Pokerpoes geplaatst

  1. Prima! Ik heb hetzelfde 06 nummer of m'n voor en achternaam achter elkaar en dan gmail.com
  2. Arrie! Wolfheze, hoe kom je daar terecht!
  3. Hahaha Aken was wel te gek...mooie dingen hebben we met elkaar gedaan en meegemaakt, veel blijvende herinneringen! Zo voel ik de ongelukkige landing na het parachutespringen nog regelmatig in m'n enkelbanden Nadat Everest Poker failliet ging (ik zat in de ontslagronde net voor het faillissement), ben ik gaan werken voor een vereniging die ageerde tegen circusdieren, en dan vooral de 'wilde dieren'. Dat is afgesloten met een (best wel onverwachts) zinnetje in het regeerakkoord tussen PvdA en VVD. Daarna in de kunst gezeten, met als hoogtepunt een kunstbeurs organiseren zonder verstand van kunst te hebben. Vervolgens bijna 5 jaar als fondsenwerver en relatiemanager bij de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind gewerkt en een hoop muntjes binnengeharkt. Sinds een jaar ben ik regiomanager van een welzijnsorganisatie in het mooie Noord-Kennemerland en mis ik het avontuur en 'rare baantjes' wel een beetje. Privé gaat alles puik; afgelopen september getrouwd met m'n beste vriend, over 2 uur tekenen we een koopcontract voor een grote mensen huis in Jisp. En dit jaar wordt de poes 18, dat is vet oud. Pokeren doe ik zo af en toe nog, maar vooral in de kroeg. Even over het organiseren; binnen welk tijdsbestek moet onze reünie plaatsvinden? Ergens na juni ben ik verhuisd en wil ik wel wat regelen.
  4. Hoe zit het eigenlijk met dat Hazes feestje? Prealabele vraag! Helaas woon ik al een tijdje niet meer in Mokum, dus m’n connecties bij Bar Bodega Riverside zijn wat verwaterd.
  5. Hoorde ik dat we een potje gaan kaarten? (die boot in 020-west is ontzettend failliet, twee dagen nadat ik daar mijn 37e verjaardag vierde)
  6. Pokerpoes

    Hoi!

    Chuckie! Geinig hoor al die oude bekenden... En dank voor de olijke foto Henk en Arminius. Tracy lijkt me een capabele serveerster.
  7. Pokerpoes

    Hoi!

    Hai Onetimers, Hier nog een verdwaalde PI'r, in het echte leven Berbera. Jarenlang met bijzonder veel plezier deelgenomen aan van alles en nog wat op het mooiste en beste pokerforum van Nederland. Oa teamlid geweest van het legendarische en niet heel succesvolle pokerteam, mede-organisator geweest van talloze PI vs de rest toernooien en heb ik met PI diverse Vegas trips gemaakt. Ben zelfs nog een tijdje werkzaam geweest voor Everest Poker, wie kent het niet... Na Everest ben ik me gaan toeleggen op het weren van wilde dieren uit circussen, heb ik een tijdje kunst verkocht, deed ik aan fondsenwerving voor gehandicapte kinderen en werk ik momenteel als manager bij een welzijnsorganisatie. Kom hier een beetje lurken en genieten van Arminius' enthousiasme ❤️❤️ Foto: uit de oude doos; inmiddels 10 jaar en kilo geleden
  8. @DennMann joehoe! Gaat wel ver hoor, een aanmeldtopic voor een luie lurkster van inmiddels middelbare leeftijd die al een eeuw niet meer in Vegas is geweest... @TheGreatOne hahaha krijg spontaan zin om een potje te kaarten én in een Vegas trip, maar ik ga eerst maar eens de stemmen tellen op het lokale stembureau ;-)
  9. Toch maar een accountje aangemaakt, mis de Vegasvibes... veel plezier Arminius en Henrik en wie ik nog ken van de gouden PI tijd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...