Spring naar bijdragen

xanthee

Members
  • Aantal bijdragen

    133
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

xanthee's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Beste mensen, Lucky5 gaat dus voorlopig niet door dus, ook ik heb die mail gehad vandaag. Jammer want het zag er echt goed uit. @The_Special_One heeft ook die mail gehad en dus was hij ook lid want hoe komt hij anders aan die mail. @Jackpot moet ook die mail hebben gehad. Julie allemaal hadden het goed mis dat het oplichterij was voor 30 euro want je hoefde nog steeds niet te betalen. Ik denk dat ze het niet waar hebben kunnen maken en mochten ze ooit beginnen krijgen we vanzelf mail van lucky5. jammer jammer jammer >
  2. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Zie net in mijn account dat je pas betaald op 15 September en de 18 krijg je je krasloten. That is why your first membership fee only needs to be paid on September 15th 2015. Your Scratch Card Account will be credited on September 18th 2015 with your purchased and Free Bonus scratch card credits.
  3. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Beste mensen ben weer in de lucky5 modus. Kreeg net een mail uit frankrijk van iemand die lid wil worden. Bonjour, Je souhaite en savoir plus sur Lucky5. Avez vous un Skype ou un tél portable? Merci et bonne journée Anne L Spreek geen woord frans maar goed ben benieuwd of ze lid word ? Heb haar een pdf in het frans verzonden en ze krijgt een link van lucky5, zo makkelijk maak je iemand lid. In je account ga je naar Invite your friends, vul zijn naam en mail adres in en die persoon krijgt een link van lucky5. En als die persoon mee wil spelen vult zijn gegevens in en hij is lid, en zo heb ik @Jackpot ook lid gemaakt. Maar goed lucky5 is nog steeds niet live en we hebben nog steeds geen mail gehad van lucky5 hoe je moet betalen en de rest van de info. Ben zeer benieuwd naar de datum van 15 September want dan zou lucky5 echt live gaan.
  4. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Denk dat je het mis hebt @jackpot volgens mij ben jij ook iemand die denkt dat de huizenmarkt omhoog gaat ! Zolang er geen vaste contracten worden gegeven kan je ook geen huis kopen en je krijgt nergens meer een vast contract. Laatst zei het hoofd van in ing bank dat het nog wel 10 jaar gaat duren dat de huizenmarkt omhoog gaat.
  5. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Ik lees veel berichten over een aanstaande crash in September Oktober, dus denk eraan om een gokje te wagen om put optie te kopen voor November. Wat ik wel vind dat de beurzen zich heel vreemd gedragen en een voorbode voor de crash aanstaande. http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9710:meer-aanwijzingen-voor-financiele-crash-in-september&catid=15:financieel&Itemid=28 Er is een filmpje bij dit artikel vond het wel interessant !
  6. xanthee

    Wat is Lucky5.com

    Lucky5 is bij mij een beetje op de achtergrond wegens de beurs crash aanstaande. Maar het wachtte is op 15 September wanneer je je eerste betaling moet doen bij lucky5. En de info met welke online casino ze samenwerken enz enz. En misschien is lucky5 wel 1 grote bluf maar bedondert worden voor 30 euro nee denk het niet. Alle mensen die meespelen met lucky5 hebben nog steeds niet betaald. Maar we zullen het zien de aankomende maand met lucky5.
  7. En met goed mis bedoelde die man de ergste scenario !
  8. Heb ergens laatst een artikel gelezen over de olie prijs daarin stond als de olie onder de 40 dollar is dan is het goed mis ergens op de wereld. En sinds vandaag staat de olie prijs onder de 40 dollar.
  9. Ik heb ze trouwens niet maar stel dat ik ze had, en dan nu gaat alles weer omhoog, je word er echt helemaal ziek van. Ben er wel van overtuigt dat er iets aan zit te komen dit jaar want alles draait slecht en op het nieuws zeggen ze dat het beter gaat allemaal. Is allemaal boel shit. Maar we zullen zien de aankomende maanden, een kennis van mij heeft vandaag 10 puts 300 december gekocht omdat die betaal baar waren vandaag. Die gokt op Oktober dat er een echte crash komt.
  10. ik weet het elke keer als ik denk hij gaat omhoog gaat het naar beneden of andersom. Het is gewoon gokken. Maar ik zie dat de dow nu al 3.9 in de min en de nasdaq 4 % in de min staat.
  11. zit er over na te denken om een week put opties te kopen put 380 zijn nu 130 euro per stuk. En dan een stuk of 3 want ik ga ervan uit dat de aex morgen weer met 20 punten naar beneden gaat.
  12. Vond het artikel leuk en kijk vaak op deze site. http://xandernieuws.punt.nl/
  13. Larry Edelson, topanalist bij Weiss Research, durft zelfs een datum te voorspellen: 7 oktober 2015 Dus put opties kopen voor Oktober.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.