Spring naar bijdragen

Tobias

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Tobias's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Oké bedankt verwacht het ook niet maar je weet maar nooit...
  2. Ja had er niet bij nagedacht en had de bonus meegepakt ja maar allemaal al verloren en daarna nog redelijk wat erop gezet en weer wat gecashed dat nu op pauze staat. Bedankt voor de reactie zal het doen nu eerst m'n andere account verifiëren en kijken wat het wordt.
  3. Die zegt dit zal de verificatie afdeling beslissen maar ik snap t niet helemaal of ze geld terug kunnen eisen..
  4. Hallo ik zit al een tijd lang op unibet en kwam er laatst achter dat ik de verkeerde geboortedatum had ingevoerd. Heel stom ja maar aanpassen kon niet. Ik dacht laat ik een nieuw account aanmaken maar na m'n eerste keer iets willen cashen moet ik m'n account verifiëren en is m'n oude account in onderzoek.... Is er een mogelijkheid dat als ik mijn account verifiër ze alle stortingen van het oude account terug kunnen eisen of iets dergelijks want na een paar jaar op dat account is dat bedrag aardig opgelopen... M.v.g. Tobias
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.