Spring naar bijdragen

Jorden

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jorden geplaatst

  1. Hoi allemaal, na maanden verder te zijn heb ik alsnog een bedrag van 4400 uitgekeerd gekregen van Unibet. De advocaat die ik heb ingeschakeld is er erg lang mee bezig geweest maar gelukkig niet zonder resultaat.
  2. Met verbazing heb ik hier sommige reacties gelezen. ik ben de enige die op mijn account speelt. Ik ben geen rijk persoon en heb niet altijd voldoende geld op mijn bankrekening staan. Ik heb geld op mijn Unibet account gestrort via de rekening van min vriendin en kameraad omdat mij dit simpelweg een gang naar de benzinepomp scheelde. als ik in het Holland casino bijvoorbeeld geld van mijn vriendin of kameraad leen daar ter plekke en ga er mee spelen is er toch ook niets aan de hand ? ik heb zelfs de bankafschriften van de laatste 3 maanden opgestuurd naar Unibet van zowel mijn vriendin en mijn kameraad, en daar is helemaal niets geks op te zien wat zou kunnen uitwijzen naar witwassen of ik hoor hier zelfs iets met terrorisme haha. het klopt gewoon niet dat ze het niet uitbetalen. Ik woon samen met mijn vriendin, de vaste lasten worden zowel via mijn rekening als die van haar betaald, dus het is grote bullshit dat Unibet hier over struikelt en dit aangrijpt om maar niet te hoeven uitbetalen. inmiddels ben ik aan het informeren of ik tegen Unibet juridische stappen kan ondernemen en hoor hier binnenkort meer over.
  3. Hoi allemaal, ik wil even mijn verhaal kwijt en als iemand tips heeft zouden die heel erg welkom zijn. Ik heb al jaren een account op unibet, soms speel ik in een week heel vaak, en het kan ook voorkomen dat ik zomaar een paar maanden niet speel. In ongeveer 2 jaar tijd heb ik minimaal 6000 euro gestort op mijn account en nog nooit iets uitbetaald. De manieren waarop ik stortingen naar mijn unibet account maak ziet er ongeveer zo uit. 75% paysafe kaarten 15% via mijn eigen bankrekening Ideal 10% via de bank van mijn vriendin en hooguit 1 andere bankrekening. Ik heb 1 keer een storting via het neteller account van een kameraad gedaan van 23 euro. 10 dagen geleden heb ik 150 euro gestort via mijn eigen bank, ik heb van alles gespeeld maar vooral veel Blackjack. Ik had ontzettend veel geluk met de side bets. Ik heb gespeeld van 21:00 s'avonds tot 06:00 smorgens. Resultaat 8750 euro in mijn account. Ik ben toen gaan slapen en toen ik wakker werd had ik direct besloten het hele bedrag uit te betalen. Zo gezegd zo gedaan, 3 dagen later had ik nog steeds niets vernomen van mijn uitbetaling. Daarom heb ik contact met de Unibet helpdesk gezocht. Er werd mij naar allerlei documenten gevraagd en ID bewijzen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...