Spring naar bijdragen

donalducker

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

donalducker's Achievements

Member

Member (2/3)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Ah kijk, ben ik niet de enige, haha. Ik had de bedragen vanmorgen om 11:30u al op de rekening, hopelijk heb jij jij ze ook binnen!
  2. Ze zijn nu ook van de ‘wachtende opnames’ lijst af en dus goedgekeurd! Blijkbaar moesten ze handmatig nog goedgekeurd worden om welke reden dan ook, maar het geld is onderweg! Ik houd van betcity.
  3. Haha mag ook wel eens! De vorige keer was echt bizar mbt uitbetalen, stond letterlijk binnen twee uur op mijn rekening.. ik wacht het inderdaad even af tot morgenvroeg.
  4. Ik heb om 19:14u en 19:41u twee uitbetalingen aangevraagd. Beide zijn direct goedgekeurd, aldus de e-mails. Echter, de statussen bij ‘wachtende opnames’ blijven voor beide uitbetalingen op ‘In afwachting’ staan. Het gaat om bedragen van 300,- en 200,-. Voorheen bij hogere uitbetalingen gingen de betalingen bij wachtende opnames binnen enkele minuten weg en was het geld dus daadwerkelijk uitbetaald. Nu wordt het dus vastgehouden? Vreemd wel.. mijn meest recente uitbetaling stond binnen twee uur(!) op mijn rekening. Iemand ervaring hiermee?
  5. Nou, beide bedragen stond om 12:40u op mijn rekening. Geweldig snel! @BetCity Helpdesk
  6. Wat een beesten, die @BetCity Helpdesk! Totaal onverwachts, maar erg fijn! Ik had inderdaad al een chat gestart, de betalingen zouden zijn uitbetaald door jullie en het zou nu afhankelijk zijn van mijn bank (ABN Amro). Ik ben benieuwd! In ieder geval bedankt voor het antwoorden! ❤️
  7. Vraag je het dan ook aan voor een specifiek tijdstip? Of zal dat er niets mee te maken hebben..
  8. Ah top! Hopelijk is dit ook zo wanneer de uitbetaling láát op een donderdagavond is goedgekeurd. Niet dat er veel haast bij gevraagd is, maar heb het liefst het geld direct op mijn rekening, zoals ik ‘vroeger’ gewend was. Hopelijk ontvang ik het vandaag..
  9. Hi. Ik weet dat er reeds een soortgelijke thread is, maar nergens staat het antwoord waar ik naar opzoek ben. Ik heb namelijk gisteren (donderdag 13 januari 2022) om 23:00u twéé uitbetalingen gedaan. Beide zijn om 23:08u goedgekeurd, aldus de e-mails. Wanneer kan en mag ik het bedrag verwachten op mijn rekening? Zou dat vandaag (vrijdag 14 januari 2022) zijn, of toch na het weekend? Iemand ervaring hiermee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...