Spring naar bijdragen

Springvloed

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Springvloed's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

14

Waardering in de gemeenschap

  1. Never ever ever again dat Travian, man man man wat was dat verslavend 😳 In theorie zou je het waarschijnlijk ‘voor de lol’ een paar minuten per dag kunnen doen maar daar ben ik te competitief voor. Heb net na jaren me de pleuris werken mijn weekenden terug en dat wil ik graag zo houden! 😉 Maar heel veel plezier @DennMann !
  2. Zondagochtend zowaar gedroomd over de battle / reünie in december! ☺️ Aan één tafel zat Grooto (Pokernews) en aan een ander Nicky Roeg en beide hadden drie of vier van hun kinderen meegenomen die rond de tafels aan het rennen waren 🙄🤦‍♂️ Er is toch wel een leeftijdsgrens van minimaal 18 mag ik hopen Armijn? 😉 Aan de andere tafels ontwaarde ik gelukkig wel voornamelijk PI legendes zoals Ivanhoe, Kameleon, Berbera en de grote Arminius dus die overwinning van Pokerinfo zit wel snor lijkt me Zin in! 🤗
  3. Haha mooi idee Armijn! Ik ben daar wel voor te porren
  4. Vanmorgen zelfs uitgebreid gedroomd over een PI reunie homegame. Volgens mij was Luuk de gastheer en er kwamen uiteindelijk een man of 15 a 20 opdagen. Hoop gesteggel over het format en de buy-ins maar leuke avond ☺️
  5. Hahaha ik geef geen cijfers maar een “haba haba” is op zijn plaats! ? Goed om te horen dat je je nog steeds / weer bezig houdt met de dingen waar je blij van wordt!! Dat zien we graag Yup ik zit nog steeds in Amsterdam, woon zelfs na meer dan 7 jaar weer tijdelijk in mijn huisje op de wallen waar de eerste PI vs PN plaats vond (always a sucker for nostalgia). Ook hier wat verschillende afslagen genomen (vooral rond mijn PI jaren) in mijn zoektocht naar waar ik blij van werd in het leven. Van alles gedaan tot op de markt staan en ambities om de badeendenkoning van Europa te worden. Maar nu alweer een drie en een half jaar een eigen administratiekantoor gericht op expats (met een kleine specialisatie in de dames van plezier want je moet een goed verhaal in de kroeg hebben). Los van een huis renovatie waar maar geen einde aan lijkt te komen en de uitdaging om nog iets van een sociaal leven te hebben naast een eigen zaak, is het leven goed! Ik doe wat ik super leuk vind (beetje babbelen met leuke mensen, ze advies geven en helpen) vanuit een mooi eigen kantoor op de Prinsengracht en het enige wat dus nog te wensen blijft is het vinden van die prive / werk balans. Maar dat komt vast wel goed! GodsFamousG had het over een “Hoe gaat het nu met?” rondje, dus who’s next?!! ?
  6. Neeeeeeee never nooit meer!!! ?? Van alle verslavende leuke zaken die ik in mijn leven voorbij heb zie komen was Travian toch wel hetgene wat bij mij het meest obsessief is geweest een paar weken hier en een paar weken daar destijds! Heroine is er niets bij!! ? Mooi om al die Pokerinfo diehards weer voorbij te zien komen hier! Gaat het leven je goed Armijn? Jij bent een ouwe doorzetter die altijd positief in het leven staat dus vast wel!
  7. Ben 5 jaar digitaal ondergedoken omdat ik bang was dat Armijn weer op een Travian server ging starten .... ? ? Maar dit zijn wel weer mooie initiatieven! ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.