Spring naar bijdragen

Croupierhater

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Croupierhater's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Stuur zijn persoonlijke gegevens door Ruud. Ik pak hem in zijn eigen huis aan
  2. Ik wist dat die Carvajal weer geblesseerd zou raken, niets van die bet gespot.. Jammer nou
  3. Gegroet allen, Ik ben idd niet zo een fan van croupiers nee. Ik houd namelijk niet zo van het schijtlollig gedoe, tot aan woordgrapjes aan toe, als ik in een serieuze sessie met geld loop te strooien. Ik bedoel kom op, ik speel hier niet met knikkers. Sommige gastvrouwen ben ik ook geen fan van. Van de automaten pak ik meestal de multiplayer,random runner of de Libra. Wat de roulette aangaat zie ik verbanden, trek ik buren op en af en pas ik een wiskundige benadering toe. Reeksen van de laatste x-aantal gevallen cijfers noteren doe ik niet aan.. BJ op zijn tijd is ook wel ontspannend en top. Dat spelletje zal ik echter nooit fanatiek(high stake) spelen totdat die kaarten uit die ''schudboxen'' worden gehaald.
  4. Die kast zullen ze er niet gauw uitpleuren denk ik Heb ik weleens geprobeerd, met als gevolg dat ik razend naar huis rijdt(wat ook nog eens een dosis ongezonde agressie in het verkeer veroorzaakt) en alsnog met passen etc. terugkom naar dezelfde casino. Het grappige is dat ik wel bepaalde periodes(van weken tot aan maanden) mezelf geheel kan onthouden van het gokken
  5. Leuk zo een forum, ook leuk om zo nu en dan de ervaringen te peilen van andere gokkers.
  6. Zo een kast moet je dan ook gewoon reserveren bij de balie. Zeggen dat je over een uur of 5 terug bent. Zo pak je dat soort gajes aan
  7. Knap, bij mij moet en zal altijd álles er doorheen. Zo een kast of roulette zie ik dan ook als een kerel waarmee ik in gevecht ben.
  8. Deze staat ook zeker bij mij op de agenda..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.