Spring naar bijdragen

Waddup

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waddup's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Zijn we weer jongens. Allemaal hartstikke bedankt voor het meedenken. Het bedrag is inmiddels gestort. Gelukkig! Ben open en eerlijk geweest en het is sneller afgehandeld als verwacht.
  2. Ja ik wacht wel gewoon tot dat ze contact met mij opnemen. De geluiden zijn in ieder geval niet erg positief. Wat nu als ik het in 5x had laten uitbetalen? was dit dan niet gebeurt?
  3. Ja dat is het zeker. Ben me er ook totaal niet van bewust geweest. Maar als ik naar de chat ga zeggen ze dat ik moet wachten op een mail. Maar ik heb nu geen duidelijkheid en voel me onzeker. Echt niet prettig kan ik he vertellen. Met blackjack gewonnen
  4. Nee mijn zoon was al 18 toen ik het account aanmaakte. Ik hoop dat ze hier begrip voor kunnen wekken. Moet ik gewoon wachten tot dat ze contact met mij opnemen? Wat is het verstandigste om te doen?
  5. Oke dan ga ik dat doen. En wat is de beste om te zeggen als ze vragen waarom ik een rekening heb gebruikt op de naam van mijn zoon? Ik word er helemaal kriegel van als ik het geld niet zou krijgen. Daar zou het een stuk makkelijker van worden...
  6. Bedankt voor je reactie Wolfie. Nee heb ook wel eens hogere bedragen opgenomen. Nooit problemen mee gehad. Maar wat zijn de mogelijkheden van unibet? Bestaat er wel kans dat ik het nog uitbetaald krijg? En wat kan ik het beste doen? Ze kunnen me toch niet zomaar die 5000 afpakken?
  7. Ik zit ook met dit probleem. Alleen dan een beetje anders. Toen Ik een unibet account aanmaakte en ik geen email-adres heb, heb ik het emailadres van mijn zoon gebruikt. Tevens heb ik vele malen stortingen gedaan en ook af en toe opnames gedaan. Allemaal naar zijn bankrekening. Dit extra gedaan omdat ik een eigen bedrijf heb! Nu heb ik vorige week 5000,- gewonnen en dit heb ik laten uitbetalen. Vroegen ze om kopie rijbewijs en adresgegevens waar mijn naam op stond. Was allemaal akkoord. Alleen nu zeggen ze dat ik dus via andermans rekening (mijn zoon) alle stortingen en opnames heb laten doen. Heb hier nooit echt bij stil gestaan en vind het ook vreemd dat ze er nu naar 4 jaar moeilijk om doen. Weten jullie wat er nu kan gebeuren en welke stappen ik evt. moet ondernemen. Tis wel veel geld 5000,- en heb er gewoon recht op. Hoor het graag van jullie kenners!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.