Spring naar bijdragen

Darter

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Darter's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Nee, 1x dubbel 12 gemist voor een negendarter
  2. Eijgenlijk heb ik niet echt een favoriet en kijk ik ook niet altijd naar de dartwedstrijden op TV. Van de echte topwedstrijden op tv kan ik wel genieten. Momenteel is van Gerwen natuurlijk wel de beste darter. Ik heb zelf wel eens tegen van Barneveld gedart. Was aardig kansloos en verloor met 5-0. Van andere (minder) bekende darters heb ik wel eens gewonnen. Zo heb ik van Benito van der Pas, Roland Scholte. Co StompƩ, Wesley Harms ooit eens gewonnen.
  3. Ik heb wel een hele mooie wedtip. Dat is dat je beter niet kan rekenen op tips van anderen. Zelf gok ik trouwens niet op wedstrijden dus ook niet op dartwedstrijden. Wat darten betreft doe ik het liever zelf. Als ik ooit op het WK sta mogen jullie natuurlijk wel op mij gokken Bij het geven van tips ben ik altijd wel wat huiverig. Zelf hou ik van actief beleggen op de beurs. Dat gaat me best goed af en daar krijg ik ook wel eens vragen of ik nog tips heb. In het verleden heb ik me wel laten verleiden om dan een tip te geven. Zo heb ik ooit een kennis getipt dat een bepaald aandeel ondergewaardeerd was. Vervolgens koopt die kennis een aantal aandelen en zakte het aandeel nog verder weg. Ik voel me daar dan verantwoordelijk voor, terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is. Ik geef daarom geen tips meer over bepaalde aandelen. Wel geef ik soms nog aan volgens welke strategie ik aandelen ik koop. Dat vind ik een betere manier van tips geven.
  4. Nee, ik wil natuurlijk niet beschuldigd worden van matchfixing :-) Ik gok zowieso niet op wedstrijden. Dat vind ik minder leuk. Ik ben meer van roulette en het uitproberen van verschillende gokkasten. Bij roulette vind ik het vooral leuk om verschillende strategieƫn uit te proberen. Vooralsnog geen altijd winnende strategie ontdekt :-)
  5. Lees hier al een tijdje mee. De artikelen hier vind ik interesant en leuk om te lezen. Daarom heb ik me ook maar geregistreerd en dan is het wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. Zoals mijn nickname wel duidelijk maakt ben ik dus een Dartfan. Daarnaast hou ik zo af en toe wel van een gokje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.