Spring naar bijdragen

Feytimmm

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Feytimmm's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey JackPot, nee in principe niet. Alleen Unibet en dit is voor het eerst dat ik een groot bedrag heb gewonnen. Het was al een tijd geleden dat die vriend er wat op heeft gezet en kon al die tijd wel gewoon depositten, wel jammer. Hopen dat t goed komt
  2. Bedankt voor je reactie, hij heeft zelf geen account, hij doet niet aan gokken. dat is waar, ongeduldig lopen doen helpt ook niks, wacht gewoon nu nog 4 werkdagen af, met hopelijk wel een goed bericht?
  3. Bedankt voor je snelle reactie! Ik hoop het echt, want was echt niet schuldbewust bezig. Hopelijk betalen ze het gewoon uit want gaat wel om een groot bedrag
  4. Hey iedereen, Ik zag dat het vaker is voorgekomen bij sommigen van jullie. Vandaar even mijn vraag aan jullie over jullie ervaringen ik heb 3000 euro gewonnen met blackjack op Unibet! Een vriend van mij heeft een keer 50 euro op mijn account gezet (slecht lezen van de algemene voorwaarden) want ik kreeg nog geld van hem. Ik was me hierdoor niet bewust van dat ik iets fout deed. nu is mijn withdraw on hold gezet en vragen ze documenten van mij en van die vriend. Heb alles opgestuurd! Kan dit nog goed aflopen en dat ik het nog uitbetaald krijg of kan ik wel fluiten naar mijn geld? hoor graag van jullie (hopelijk een klein beetje positieve verhalen)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.