Spring naar bijdragen

Hansheem

Silver
  • Aantal bijdragen

    535
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    9

Alles door Hansheem geplaatst

  1. Laten we hopen dat er snel een politieke wisseling van de wacht komt.
  2. Discipline is niet te onderschatten. Je kan nog zoveel kennis en kunde hebben, als je niet de discipline hebt om bijvoorbeeld variantie en menselijk foutjes van je af te laten glijden is het een zinloos verhaal.
  3. Ik was in de veronderstelling dat ik al had gereageerd…. Dat was niet zo! Excuus!!!!! super leuk dat ik won, super kut dat ik niet won 😂 wel een hele leuke actie waarvoor dank!
  4. Ik denk dat Loftus cheek een no brainer is. Gestegen naar 2.50 en zijn stats zijn weergaloos. 9/11 wedstrijden raak!!!
  5. Overigens wel erg fijn dat de relevante afdeling dit serieus oppakt @Rudi Lijkt me een competente tante die Bettie
  6. Leuke actie! dit zou mijn dream pick zijn
  7. 6327x hoop dat je de replay ook gaat posten!! Gaat vast een knaller zijn
  8. Jeetje… dit doet wel een beetje pijn. ik vind Taylor een hele mooie optie!
  9. Beetje glas half leeg reactie. Ik snap hem wel hoor! Maar ik denk dat alle tools er al zijn om in ieder geval een Poging te wagen. ik denk ook niet dat meteen het doel is om bij Humberto aan tafel te zitten maar tegenwoordig krijgt elke randdebiel een podium, dus waarom zou OT dat niet kunnen krijgen met een eerlijk verhaal?
  10. Volgens mij is dit onderwerp al weleens vaker in gesprekken naar voren gekomen dat OT, met @TheGreatOne als frontman een ideale partij zou kunnen zijn om de belangen van de normale recreatieve gokker (overgrote meerderheid) te behartigen! niet alleen op dit forum maar in alle uithoeken van de samenleving en internet zijn denk ik mensen die hier bewust of onbewust belang bij hebben! ik ben groot groot groot voorstander! En uiteraard ook bereid hierin bij te dragen in raad of daad!
  11. Die is wel heel makkelijk😆! Inter (by far de beste club van Italië momenteel) en uit! Recept voor 0 sots! Maar!!! Komt goed! Odd is inmiddels al gedaald naar 1.52 dus hoe dan ook een goede bet denk ik! 😎 dit is trouwens ook een mooie!
  12. Ik denk wel dat het handig is om een beetje te kijken naar de odd t.o.v. de statistieken. Luuk de jong bijvoorbeeld schoot maar 9/13 op doel en ze spelen nog eens tegen Feyenoord… dus als je dat afzet tegen bijvoorbeeld de superbelg die 14/15 staat en thuis een veel mindere tegenstander treft. niet dat mijn tip nu allerheiligst is, zeker niet! Maar het is in verhouding tot elkaar wel zo dat luukinho naar mijn mening totaal niet interessant is.
  13. Gaaf Chuckie! Lijkt me dat we de trekkkng dan live in HC doen toch? 😀 ben je gebonden aan een bepaalde bookie? (Kambi, b365?) en heb je een minimale quotering in gedachte? mijn eerste tip: de superbelg 14/15 van zijn laatste wedstrijden raak!
  14. Het blijft aan verschrikkelijke club dat GGPoker, weer een extra reden om deze toko zoveel mogelijk te vermijden
  15. Hansheem

    Toto accountmanager

    Was wel de bedoeling! Was wel leuk geweest als hij Rudi in een kikker had veranderd ofzo. Maar uiteindelijk me schoonmoeder meegenomen in de hoop dat ze die zouden wegtoveren 🙂
  16. vwb toto vind ik ze wel een van de betere.... wil zeker niet zeggen dat er mensen daar flink beperkt zijn maar over de hele linie zijn zij denk ik de bookie die er het minste werk van maakt. En ik denk dat ze daar ook goed aan verdienen aan dat relatief relaxte beleid, in tegenstelling tot die panische kambi bookies of HC. Ben er nog altijd van overtuigd dat kambi door hun beleid heel veel gelukszoekers/vogels beperken die niet tot hun beperkingsdoelgroep behoren. Schieten met een kanon op een mug beleid imo
  17. Is ook logisch, dat dat hier niet is toont weer de onvolwassenheid van de markt. Goed punt ook van TS, zelf ook nooit bij stilgestaan maar dit is inderdaad iets waar ze iets mee moeten doen. Lijkt me niet zo lastig vanuit een IT pov.
  18. Toptentje hoor dat toto. Regelmatig leuke acties en mooie odds. Zo mocht ik een keer naar een dinershow. Toernooien zijn wel taai voor de gemiddelde recreant maar voor de echte doorspelen goed te verslaan.
  19. Uit de lengte of uit de breedte moet het komen.
  20. Al dat technologische gedoe… waar is de ambacht mensen?? zie hier:
  21. Moeten we dan bij de aanschaf van een pak peuken ook een röntgenfoto meenemen van de longen? Of een scan van je lever bij aanschaf bier? vrij land, vrije keuzes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.