Spring naar bijdragen

Robert Douna

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Robert Douna geplaatst

  1. Oei, daar ben ik het niet mee eens Johan! Flippen is in principe puur gokken (je zoekt namelijk de variantie op). De kunst is om een goede stack op te bouwen door het maximale aantal fiches te verdienen met je sterke handen, daardoor zullen de flips minder duur voor je zien (en slechts een deukje in je grote stack aanbrengen als je verliest).
  2. Klopt! Pokerstudie is voor alle Nederlandse en Belgische speler van een basis tot aan een hoog niveau. Je kunt er voor elk niveau leerzame content vinden op een tal van verschillende onderwerpen
  3. Ik begrijp volkomen dat dit soort sites klanten vast willen houden en dat zij aan bepaalde KYS eisen moeten voldoen. Hetgeen wat ik erg achterbaks en niet-klantvriendelijk vind is het feit dat zij het steeds annuleren zodat ze hopen dat de klant ermee speelt (en al helemaal bij het uitcashen). Aanbieders van gokken en poker moeten naar mijn mening super klantvriendelijk zijn en op andere manieren hun best doen om klanten aan hun te verbinden, maar niet op deze slinkse manier. Veel succes Tim, ik hoop dat je je geld gauw krijgt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.