Spring naar bijdragen

hackerhenk

Silver
  • Aantal bijdragen

    234
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

hackerhenk last won the day on oktober 26 2022

hackerhenk had the most liked content!

1 Volger

Recente profielbezoeken

710 profielweergaven

hackerhenk's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

100

Waardering in de gemeenschap

  1. Als iets nog nooit gelukt is,kan er geen sprake zijn van weer.Aldus Zacherius Zeikstraal. Inderdaad niet normaal."Gelukkig" is er resortcredit voor de f and b expenses.Voor de allerlaagste limieten ben je gedwongen om voor dag en dauw (letterlijk) te beginnen en dan al grandfatherend te blijven hangen. Leuk verslag Wolfie.Zal ik dan toch maar weer gaan?
  2. hackerhenk

    F1 in Vegas

    23.45 (niet flauw bedoeld) zit ik in de kroeg,geen casino!!!!!,maar ga zeker morgenochtend terugluisteren.Heb je weer goed voor elkaar @TheGreatOne.
  3. hackerhenk

    F1 in Vegas

    Eindelijk is het dan zover.(Ahum). Zag clipje op X ;er is security ingehuurd om in je oor te tetteren als je stil blijft staan op de pedestrian bridge. Wat zeg jij ervan @LasVegasNic?
  4. @WolfieNiet slecht.December is niet mijn favoriete Vegasmaand moet ik zeggen.Keertje kerst + oud en nieuw was genoeg voor mij.
  5. Terrace Suite Cosmopolitan gok ik?
  6. Heb wel meer dan een keer gekeken.Reageer middels aantal opmerkingen n.a.v je ploplijstje: Geloof dat echt (bijna) iedereen een pleurishekel heeft aan het F1-circus in Vegas. Met wietlucht geen ervaring,kan aan mij liggen. Handpay op laagste inzet is zeer zeldzaam,Eenmaal gezien toen ik er was samen met twee gefortuneerde centenneukende landgenoten. Blijf de allerheetste periode toch het allermooist vinden.Geeft "iets extra's" aan de trip.
  7. Niet slecht,Was €1150 kwijt.Eerst naar Duitsland verdom ik. Ontbijtkoek?Goed eten man!!. Krijg mijn resortcredit nooit opgevroten.Duurste upscale restaurants word ik geweigerd.(geen zin in dresscode).
  8. hackerhenk

    Weekje Vegas

    Zit op het vliegveld voor de terugreis. Het allerliefste zit ik aan een roulettetafel met een thuistap en een plasluier om. Heb al een half jaar de zelfdiscipline om niet naar HC te gaan (sinds mijn laatste vrijwillig toegangsverbod is afgelopen). Kijken of ik van de Vegasverslaving af kan komen zonder hulp.
  9. hackerhenk

    Weekje Vegas

    Topfloor Park,we zijn er.
  10. Videootje met deskundig commentaar indien mogelijk graag.
  11. Ik zie een roulettetafel in The Mansion.Dat is alles wat ik zie.Voor al het andere heb ik "nadere info nodig".
  12. hackerhenk

    MGM-hack

    Bizar duur is een relatief begrip.We zullen zien.Heb al een aantal concerten meegepakt daar.Alleen in The Grand Garden Arena.
  13. hackerhenk

    MGM-hack

    Ook dat wil ik wel ff met eigen ogen gezien hebben.Pak hoogstwaarschijnlijk U2 mee in The Sphere.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.