Spring naar bijdragen

Beuk

Members
  • Aantal bijdragen

    87
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Beuk's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Leuk weer. Ik doe graag mee met 2 loten.
  2. yes BMI is bijna goed, dus nog even doorknallen.
  3. Nou gelijk een reactie op mezelf, ik google het en er komt een shitload aan resultaten voorbij zeg.
  4. Super ! ik ben nog vrij nieuw qua wedjes maken, maar je leert et beste door maar mee te doen toch Ik ga voor de gein eens neuzen of ik ook voor e-sports kan wedden.
  5. Ik ben hier nieuw mee en ik haal er een paar tips uit @ dopey thanks ! Sinds vorige maand ook beetje gaan proberen met weinig inzet, ook met behulp van de tips die ik hier vind, de pechvogel die ik ben, heeft dat nog niet goed uitgepakt, maar ik waag van het weekend gewoon weer een poging
  6. Ze hebben mij vandaag op internet kapot gemaakt! Ik ging 6 keer dood achter elkaar. Ik zat in een roes en wist niet meer wat ik deed, moest meer dan 1300 gold coins terug verdienen voor het team maar dat kon al niet meer ze waren gefeed, en niemand van het enemy team die mij tegen hield door het te melden via de chat. Ben er verder achter gekomen dat mijn team allemaal mijn moeder doet. Speel nooit meer een spel online.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.