Spring naar bijdragen

Mark_trade

Members
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mark_trade geplaatst

  1. Mark_trade

    Live trade EUR/GBP

    Ik ben zojuist short gegaan op EURGBP vanaf 0.88875 met een stop op 0.89285 en een profit target op 0.87880. Redenen, belangrijke support lijkt gebroken. Lower low en lower high op de daily en weekly. Risk to reward ratio is 1:2, dus voor mij de moeite waard. Risico bij deze trade: de support break kan een fakeout zijn, waardoor we een bounce up krijgen.
  2. Ja dus, order geclosed op break even. Next!
  3. Update: https://www.telegraaf.nl/financieel/2361392/schadeclaim-tegen-facebook-na-instorten-koers Zou voor nog meer downside kunnen zorgen...
  4. Het is een experiment van me en doe het naast m'n eigen trades. Sta op +12% tot nu voor mijn copy trades. Gaat dus lekker tot nu toe. Maar de toekomst zal uitwijzen of het interessant genoeg is. Ben meer van het testen en meten. Over dat traden voor een investment firm: ik zou nooit de vrijheid die ik nu heb opgeven om weer voor een bedrijf te gaan werken. Denk dat dat voor heel veel succesvolle retail traders geldt. Er zijn geen extra kosten voor het kopiëren of volgen van een trader. Je betaalt wel de reguliere fees (spread, overnight) als er trades worden geopend via het copy systeem. De bonusstructuur voor popular investors heb ik als bijlage toegevoegd.
  5. Terecht of niet, Facebook is nog steeds een mega winstgevend bedrijf met gigantisch veel cash op de balans. Plus wat je zegt, ze hebben Instagram en Whatsapp, waarmee ze nog nauwelijks begonnen zijn met monetization. En ze hebben geen concurrentie. Sterker nog ze zijn eigenaar van het nummer 2 platform in de markt. Ik gok erop dat het gat dat deze dump veroorzaakt heeft deels opgevuld gaat worden de komende week/weken. Zo ja, leuke winst. Zo nee, klein verlies en on to the next one. Lange termijn voorspellingen waag ik me niet aan.
  6. @TheGreatOne Thanks, ja volgens mij ken ik je ook nog van ForexFox was een hele fijne community destijds. Ik zie dat @Caesar Inmiddels niet meer bij eToro aan het traden is, maar ben wel benieuwd naar zijn ervaringen.
  7. Zijn jullie bekend met social/copy trading? Ik ben hiermee aan het experimenteren. Waar het concept om draait is dat je succesvolle traders kopieert met een deel van je beleggersrekening. Mocht je interesse hebben, check dan mijn nieuwste blog: https://tradewinst.nl/copy-trading-ervaringen/ Stel gerust je vragen in de comments en het zou helemaal tof zijn als je het artikel via social media wil delen. 😊
  8. Momenteel op Koh Lanta, ook Thailand. Heb geen vaste woonplaats.
  9. Zou er ook niet long term ingaan. In and out!
  10. Wat mij betreft een prima koopmomentje! Niet teveel leverage gebruiken en stop loss onder support.
  11. Mark_trade

    Bitcoin gaat crashen!

    Yup, buy the rumor, sell the news. Ik maak ritjes met alles waar ik een kans zie 😉 $8350 ga ik een ritje short op BTC. Tenzij we er echt doorheen knallen. Edit: het is $8340 geworden.
  12. Mark_trade

    Bitcoin gaat crashen!

    Gaat als een trein, maar een (kleine) correctie zou wel gezond zijn. 10 augustus doet de SEC uitspraak over een eventuele Bitcoin ETF. Als dat doorgaat komt er een bak institutioneel geld binnen en knallen we waarschijnlijk nog wel ff door.
  13. Mark_trade

    Skyway Capital

    Persoonlijk zou ik hier HEUL ver bij vandaan blijven. Behoorlijk wat red flags, waaronder meerdere waarschuwingen van financiële toezichthouders wereldwijd. https://ethanvanderbuilt.com/2017/11/21/skyway-capital-scam-yes-opinion/ (bekende scam buster) Gast die daar de boel runt heeft blijkbaar al meer te maken gehad met dit soort piramide/mlm dingen in het verleden.
  14. Thanks @JackPot. Ik trade reversals en breakouts op basis van price action en support/resistance. Vooral grondstoffen en valuta. Korte termijn. Trades duren zelden langer dan een paar dagen. Aandelen doe ik op basis van nieuws en cijfers die uitkomen. Dikke klapper gemaakt met Skechers (SKX) bijvoorbeeld afgelopen vrijdag puur op basis van slecht nieuws.
  15. Haha thanks @Solidagio 😃
  16. Ik ben niet zozeer een gokker, maar een trader en ik zag dat het forum ook een beursgedeelte heeft, dus daar zal ik veel te vinden zijn. Vroeger veel gepokerd en tegenwoordig rommel ik wat op de beurs dmv CFD's. Dat gaat me aardig af, maar ik leer nog elke dag en hoop ook van jullie te leren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.