Spring naar bijdragen

Scribbi

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Scribbi's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Dan maar hopen op het beste voor de inleg terug. Ik speel overigens enkel nog winkel, cruks dingetje dus dit is wel even waardeloos. Edit: geld in elk geval terug gelukkig.
  2. Ik had een combiboost betje gedaan vandaag op Inter, atletico madrid en arsenal over 1.5 goal. Nu is atletico sevilla afgelast, klopt het nu volgens het volgende reglement dat ik mijn inleg kwijt ben zolang de andere 2 geen 1.5 goal maken? En dat als ze dat wel doen ik enkel mijn inleg terug krijg en niet een verminderde quotering? Dat is toch te belachelijk voor woorden? Zou liever nu mijn inleg terug zien zodat ik een andere bet kan zetten. Met andere woorden, er valt vandaag niets meer te winnen, met een hoop geluk enkel me inleg terug. Echt heel naar.
  3. Iemand al zijn free bets gekregen? Ik heb mij 29 december aangemeld en zou een herrinnering ontvangen wanneer ze live zouden gaan maar dat is niet gebeurt. Een vriend van mij is op 21 december aangemeld en heeft zich ingeschreven op de website gisteren en is vandaag volledig geverifieërd en geld gestort en ja hoor! 4x 25 euro free sport bets. Heb me paar uur geleden ook dus aangemeld met zelfde inschrijf email adres. Helaas gaat adres verifieren niet zo makkelijk er is altijd wel iets met het document, helemaal rot omdat ik alles digitaal ontvang en dat accepteren ze niet. Heb geen post van afgelopen 3 maanden. We zullen zien.
  4. Heb een fysiek bonnetje gelegd met 11 wedstrijden waarvan deze vanavond als laatste hadden moeten spelen. De andere 10 wedstrijden zijn afgelopen en gewonnen. Nu is helaas de wedstrijd uitgesteld wegens corona gevallen (bestaat dat serieus nog!) Wachten tot de wedstrijd gespeelt word of zet toto hem op 1? Heel erg vervelend dit. Hoor het graag.
  5. Scribbi

    Vitesse - Sparta

    Zeg het maar... ik vind het ook belachelijk. Die quotering hoort op 1 gezet te worden zoals bij elke andere. Deze regels van toto hebben mij doen nadenken tot overstappen op een andere bookmaker. Enige waarom ik nog bij toto zit is vanwege het contante bonnetjes systeem. Maar alles gaat tegenwoordig toch digitaal dus ik zal eens kijken. Ben ruim 200 mis gelopen nu en de inleg van 56 kwijt. De overige 5 weddenschappen op dezelfde bon waren allemaal al gewonnen. Had maar 1 doelpunt van vitesse nodig nog, had makkelijk in de alles of niets slotfase van deze wedstrijd bepaald kunnen worden! Wat ons nu word afgenomen.
  6. Scribbi

    Vitesse - Sparta

    Helaas.. dacht het al.
  7. Scribbi

    Vitesse - Sparta

    Het lijkt er dus op dat iedereen of zijn inleg terug krijgt of de betquotering van die wedstrijd word op 1 gezet MITS je dus bij toto gezet hebt zowel online als fysieke bon. Correct me if im wrong. 🥴
  8. Scribbi

    Vitesse - Sparta

    Bron? Zie reglement PDF screenshot hierboven rechtstreeks vanaf de toto site gedownload.. Of er moet een bron zijn die vermeld dat dit bij deze wedstrijd anders is? Zou je graag geloven.... maar ben bang dat 0-1 als score telt in deze na morgen avond 22:00. Dus winst sparta (op de bonnen dan, of er na morgen nou nog wel gespeeld word of niet)
  9. Scribbi

    Vitesse - Sparta

    Beste mensen, Wat is het nou? Ik had vitesse op win of gelijkspel! En de andere 5 betopties zijn al afgerond. Heb een fysiek winkel toto bonnetje.. De wedstrijd word niet binnen 2 dagen hervat lijkt mij. Ik denk persoonlijk dat ze ervoor kiezen de gehele wedstrijd opnieuw te spelen. Maar niet morgen uiteraard.. Verder lees ik in het toto reglement dat een wedstrijd na de 80e minuut word beeindigd, altijd de score geldt die er op dat moment is. Met andere woorden, vitesse verloren? Maar die afbeelding van hierboven spreekt dat weer tegen.. En wil ook geen blauwtje lopen bij de kassa eigenlijk... Zoals hierboven in de foto staat zouden alle quotetingen op 1 worden gezet na morgen avond? Dat betekent inleg terug van de hele bon? Zou ook niet verkeerd zijn namelijk.. 56.50 of bedoelen ze met alle wedopties op die wedstrijd naar 1? Iemand?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.