Spring naar bijdragen

Shir

Members
  • Aantal bijdragen

    173
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Shir last won the day on mei 24 2017

Shir had the most liked content!

Profile Information

  • Locatie
    Utrecht

Contact Methods

  • Website URL
    www.twitch.tv/poolshir

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Shir's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

27

Waardering in de gemeenschap

  1. Denk dat het prima gaat met PokerNews? Maar zoals ik al zei, ik ben maar een freelancer dus heb geen inzicht op de details etc. Denk dat er niet veel mis is met poker in Nederland op dit moment eerlijk gezegd hoor. Er zijn nog genoeg initiatieven enzo. En als de markt volgend jaar opengaat, dan kan het alleen nog maar groter worden imo.
  2. ja idd met @KaleGozer! Geen idee van de ontwikkelingen, dat zit boven mijn paygrade als een freelancer voor ze 😉
  3. Lang geleden (toen in 2015) nog wel, nu ben ik een nobody
  4. Ben tegenwoordig niet zo heel veel meer op FB, maar zal zo eens even kijken. Ik freelance voor PokerNews, doe wat artikeltjes schrijven, heb m'n eigen pooltour die op een erg laag pitje staat, en op zoek naar wat ik nog meer kan doen of wat ik anders kan doen aangezien ik niet kan reizen. Ben vorige maand ook terug verhuisd naar Nederland, dus ben nog een beetje heel erg op zoek naar hoe en wat...
  5. Zo... Dat was lang geleden! 🙈
  6. Mijn koffer is gewoon veilig aangekomen hier in Vegas, Kenny haalde me op van het vliegveld dus het ging allemaal heel makkelijk! Snel even naar het huisje om de koffers te dumpen en toen naar het Rio. Even een tourtje gedaan van alle zalen, morgen weer terug voor meer info en m'n pers pas! Net even wat gepooled en gekaart met de jongens en daarna wat werk gedaan voor Jackpotjoy ivm allerlei dingen die opeens dringend moeten gebeuren. Nu maar eens slapen want morgen weer vroeg op om te proberen in een normaal ritme te komen!
  7. Eerste vlucht ging soepel vandaag, vrienden van me die vanochtend ook vlogen (naar Amsterdam en Eindhoven) hebben beiden hun koffers niet binnengehad. Hopelijk is alles met mijn koffer wel gewoon goed gegaan en staat deze nu ook op Heathrow te wachten op de volgende vlucht! Over minder dan 3 uurtjes zit ik in het vliegtuig naar Vegas, ik heb hier nu al zo lang naar uitgekeken, ben het wachten wel weer zat! De jongens in mijn huisje zijn al aangekomen en sommigen hebben ook al een beetje ingespeeld. Ik ga zo nog maar eens wat rondlopen, nu het nog kan!
  8. Doen! Ik ben elk jaar sinds 2010 al geweest en soms ook meerdere keren per jaar
  9. Dank jullie wel! Spannend hoor, vandaag m'n laatste dag als full-time werknemer hier! Gekkenhuis!
  10. Accepteren ze geen spelers uit NL dan?
  11. Een superleuk programma! Haha even serieus, je verdient muntjes voor allerlei activiteiten, van het inloggen, tot spelen, vrienden uitnodigen en spellen beoordelen, stortingen en ga zo maar door. Meer info kun je vinden op https://www.verajohn.com/about/loyalty-program Die muntjes kun je gebruiken om Shop-artikelen te kopen zoals Free Spins, Bonus Cups, Spin Credits en Super Spins. En ze zijn ook nog steeds bezig om het programma verder uit te breiden. Maar daar kan ik nog weinig over zeggen.
  12. Ik werk zelf niet op de payments afdeling dus weet het fijne er niet van. Maar voor alle transacties die er gedaan worden via een payment provider worden er kosten in rekening gebracht. Voor bedragen boven de € 50 nemen we die zelf voor onze rekening maar daaronder helaas niet. Volgens mij word dat ook aangegeven als er een uitbetaling aangevraagd wordt die onder die € 50 is. En volgens mij zijn wij ook niet de enige die zo werken. En het staat ook wel aangegeven in onze Algemene Voorwaarden dat we kosten in rekening kunnen brengen voor uitbetalingen. https://www.verajohn.com/about/terms-and-conditions 3.26 The minimum payout amount is €10. Dumarca reserves the right to restrict payouts to €5,000 per week. Upon requesting a withdrawal of winnings exceeding €100,000, Dumarca reserves the right to payout the requested amount incrementally over 10 consecutive months, with one payout each calendar month. Dumarca further reserves the right to impose fees on withdrawals. Further external banking processing fees may apply from time to time. For further information please see here. Ik snap dat het voor sommige kleinere storters niet zo heel fijn is maar helaas zijn die kosten nu eenmaal onderdeel van ons beleid op dit moment.
  13. Vera&John, Intercasino zitten ook achter JPJ. Ik ben meer bezig met deze brands...
  14. live reporting in het Engels. Ben er een beetje huiverig voor, heb het namelijk nog nooit eerder gedaan! Voor Jackpotjoy Group blijf ik eigenlijk gewoon m'n huidige baan doen maar dan niet op kantoor en met minder uren. Dus ik blijf gewoon Country Manager - The Netherlands Geen auto want heb nog steeds geen rijbewijs (en ook nog steeds geen moeite voor gedaan). De jongens hebben een auto dus kan vaak met hun meerijden naar het Rio en veel Ubers of Lyfts Facebook, twitter, instagram en snapchat zullen veel updates op komen denk ik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...