Spring naar bijdragen

Feyelord

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Feyelord's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt @TheGreatOne! Is die daling inherent aan de activiteit op het forum ten behoeve van dit onderwerp? Deze is nl. (vanaf medio april) flink afgenomen! Ik ben er zelf van overtuigd dat de markt zich hoe dan ook zal herstellen.... (misschien wel omdat ik het erg hoop !)
  2. Hoi allen! Ik ben (helaas) wat aan de late kant.... Is er nog een mogelijkheid om in deze investering te participeren?
  3. Hoi allen, Een kort bericht om mezelf voor te stellen: mijn naam is ''Feyelord''. Ik ben een man, 31 jaar oud. Voorzien van meerdere onderwijsbevoegdheden werkzaam in het noorden van dit mooie land. Ik ben al een geruime tijd geïnteresseerd in de cryptocurrency en alle (eindeloze) mogelijkheden ervan. Ik hoop op dit forum veel kennis op te doen en wellicht mijn, vooralsnog geringe, kennis met jullie te kunnen delen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.