Spring naar bijdragen

Kantjes

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kantjes's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Goede keuze. Ik ga elk jaar met oud en nieuw naar Macao om daar te spelen met m'n band. Ben er nu een keer of 5 geweest, en heb slechts 1x een toernooitje kunnen vinden wat me aansprak. Veld was wel vrij soft, maar de buyins zijn wat aan de hoge kant. Cashgames kun je eigenlijk al helemaal vergeten inderdaad, het is óf behoorlijk hoge limieten, óf het is zo'n tafeltje zonder dealers maar met van die schermpjes. Vegas heeft wat dat betreft veel meer aanbod, is gezelliger en de limieten zijn een stuk lager.
  2. Nielis90 reporting for duty! Na een lange break toch weer het toernooipoker opgepakt, en uit heimwee naar de goede oude tijden gegoogled op 'Pokerinfo'. Eerste hit is dit draadje Leuk om hier weer wat oude bekenden terug te zien! Ook al was ik in die tijd nog niet oud genoeg voor de live events/meetings, toch ken ik nog vrij veel mensen van naam of gezicht. Mooi man!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.