Spring naar bijdragen

Mandarijneendje

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Mandarijneendje geplaatst

  1. Bij Royal Panda heb ik die status wel bemachtigd.(Gold) Speel veel mij Mr green maar helaas geen VIP
  2. 1% inderdaad met een max van 10. gezien hun snelheid van uitbetalen (altijd volgende werkdag binnen, soms zelfs zelfde werkdag) kan ik er mee leven.
  3. Hoe wordt je VIP bij dit casino? Per mail contact gehad maar ontving een vage mail over "bepaalde limieten" en dat dit "regelmatig bekeken wordt"
  4. Voorlopig blijft dit een van de beste. Ook na de overname zijn bonussen nog steeds prima o.a. cash drops (zonder rondspeelvoorwaarden).
  5. PB gestuurd De zon schijnt vandaag, mijn humeur is goed. Say hello to good karma En ik doe mee per 10-10. 10-10 gaat hij vallen, eindcijfer 8.
  6. vrijdag aangemeld, wanneer kan ik de mail verwachten?
  7. Super. bedankt alvast. Aangezien bij de vorige actie ook loten in omloop waren, waar de hoofdprijs weg was.
  8. Primera heeft heel de maand 3+1 actie, de status van gewonnen prijzen uit de omloop serie dateert van 4-9-18. 1 van de 2 hoofdprijzen waren er toen al uit, heb voorgevoel dat de 2e er al uit is en ze niet updaten.... Zijn er regels voor de interval van aanpassen van de lijst met vergeven hoofdprijzen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.