Spring naar bijdragen

ROTVIS

Silver
  • Aantal bijdragen

    300
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ROTVIS's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Nieuwe speler Wubbo aangemeld. Ook de eerste betalingen ontvangen. Ook gaat Scorito Topcoach weer los vanaf 20 juli. Ook hier zal ik weer een pouletje voor maken.
  2. Deze keer is Cvhj mooi op tijd online dus ik wil de deadline stellen voor het eerste speelweekend over 31 dagen Ik heb alvast toezeggingen van: Kees Tim Gerard Rudi uiteraard Ikzelf Deze mannen bijna allemaal vorig jaar ook meegespeeld met de poule. * Voor mensen die nog onbekend zijn met het spel: Bij coach van het jaar stel je een team samen met een fictief budget waarbij je maximaal 1 speler per club mag aanschaffen. Naast 11 basisspelers, koop je ook 4 bankspelers die bijvoorbeeld kunnen invallen bij blessures of bij een ongunstige tegenstander. Elke week mag er 1 transfer worden gedaan. Ook zijn er 3 periodeeindes waar 3 transfers mogen worden toegepast. Punten worden gehaald door het spelresultaat, doelpunten assists en het stoppen van penalties. Minpunten door bijvoorbeeld kaarten en een gemiste penalty. Voor meer informatie zie de spelregels: https://www.coachvanhetjaar.nl/spelregels
  3. Hallo toppers! Coach van het jaar is terug van weggeweest en ik zou graag weer veel actie rondom dit spel willen genereren. Vorig jaar hebben we een leuke poule gehad waar Kees uiteindelijk met de pot van 300 euro aan de haal ging. Tim kreeg een troostprijs voor zijn knappe 2e plaats. Ook zijn er leden die onderling nog h2h bets hadden afgesloten, erg leuk! Ook dit jaar zet ik de poule weer op en verwacht ik een aantal bekende namen terug. Ook hoop ik op extra aanwas. De inleg voor de poule is 20 euro (voor het hele voetbalseizoen). Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de winnaar er met het grootste deel of de gehele pot vandoor. Inschrijven kan via https://www.coachvanhetjaar.nl/join/21135/753be8 Stuur mij een pm voor de betaalgegevens zodat deelname definitief is. Zegt het voort en doe mee!
  4. Ik heb dit helaas ook bij betfair bij normale bankuitbetalingen. Gelukkig is daar nog 888
  5. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee en speel momenteel bij bookeys die vallen onder jurisdictie EU.
  6. @Seabert Peter Wright wil je ook hebben. Die zit in het makkelijkste kwart. @1,90 nu nog.
  7. Het WK gaat komend weekend van start. Gaan met die banaan!
  8. Ik zou niet lager gaan inzetten op teams die juist net een paar keer gelijkspelen. Teams als Roda en Willem II kunnen gewoon simpelweg niet beter.
  9. Komend weekend een splinternieuw toernooi. Championsleague of darts. Waarin 8 toppers in 2 poules gaan uitmaken wie het toernooi wint. Onze MVG uiteraard favoriet.
  10. Bedankt @SquareOne ik doe eigenlijk nooit meer iets bij toto maar pak deze graag even mee!
  11. ROTVIS

    Stappenpoule 2.0

    Henkie, je aandelen zijn door @Dopey uitgekeerd aan @TheGreatOne tegen de koers van 15,01.
  12. @Dopey Ik heb nog een paar voor je als toevoeging. (Puur Nederlandse) Polling @3.5 Springruiters Nederlands team @5.5 Beachvolley (Brouwer en Meeuwsen) @7 10km Zwemmen Weertman @6.5 Ranomi 50m vrij @5
  13. August 18-20 Ladbrokes Sydney Darts Masters Sydney August 25-27 TABtouch Perth Darts Masters Perth
×
×
  • Nieuwe aanmaken...