Spring naar bijdragen

rikislief

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

rikislief's Achievements

Member

Member (2/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo Wantaimers! Ik heb net 26 minuten aan de telefoon gezeten met een belg die al vijftien jaar in engeland woont. Hij biedt me aan om te investeren in "Investeringsdiamanten". Hij zegt dat ze minimaal 8 procent rendement op jaarbasis garanderen. Hij zegt dat ze eigen mijnen hebben, die de diamanten verschepen naar hun eigen diamantfabrieken in amsterdam, van waar ze geslepen doorgestuurd worden naar amerika om gecertificeerd te worden. Jouw gecertificeerde diamant kun je thuisgestuurd krijgen, of zij houden hem in bewaring, waardoor diamantairs jouw diamant kunnen kopen. Het geld dat je daarmee verdient kun je verder investeren in nieuwe diamanten. Claims die hij maakte: - ze hoeven niet te voldoen aan AFM eisen, omdat ze niet in nederland gevestigd zijn - Diamanten zijn nog nooit in waarde gedaald, dit in tegenstelling tot goud, zilver etc. Ik geloof hem niet. Zijn site werd bij mij niet eens gevonden door google. het adres is group-diamonds.com Ben ik dan echt te slecht van vertrouwen?
  2. ik was van plan om wat gouwen puntjes uit te geven in het hippodrome casino. voor 200k een theater experience en voor 300k een dinner experience. (met 2x 50 pond speelgeld). is dat een beetje redelijke value of laat ik nou heel veel dood geld liggen?
  3. Ik ben er al ff weg, maar kom er nog regelmatig. Gokverslaafden zat in Wijchen )
  4. 5k omzet is ook niet hetzelfde als 5k verliezen toch? Gewoon 1k spins op 5 dollar en je bent er al. Je wint tussendoor ook nog wel eens wat...
  5. @subaqua geldt die regel niet meer dat je maximaal 3 dingen kan inruilen per maand? dat was vroeger wel in ieder geval... (oh ps: ik heb jullie allemaal nog niet op feestboek, alleen redwatch...)
  6. Een server duurt een jaar, dus die oude is al heel lang afgelopen... Ik ben nu met een andere oude bekende van armijn aan een nieuwe server begonnen omdat we weer eens wat wilden slopen...
  7. NEC is in ieder geval een zekerheidje...
  8. Ik heb het liedje van het kamelenspel op de Kermis in mijn hoofd. The Racing of the arabian derby tututututuuu
  9. Er stond heel lang geleden een kast in de toytoy in nijmegen die volgens mij samba heette. Daarop kon je de 50-50 timen, dus twee punten tot boven de honderd drukken (128 max). Die kast heeft er niet lang gestaan... Verder altijd hoogste inzet boven, go fast or go deep!
  10. Ik heb tegen de twintig miljoen gestaan, en iets van 250k goud. Op mobiel is er een limiet aan de hoeveelheid goud per dag en dat wist ik niet
  11. Ik vind het altijd zo mooi dat gezegd wordt: met een in gooi van drie dollar... Ja Lol en de honderden dollars ervoor vergeten we maar...
  12. En dooorrrrr op naar de 583.8!
  13. Ik vind de schade eigenlijk nog wel meevallen... Wel mooi opgeschreven
  14. Johoho! Ik moest ook even een account je aanmaken vertelde the great one. Omdat hij en ik al jaren terug gaan kon ik dat natuurlijk niet naast me neerleggen, dus ga ik samen met jullie op zoek naar de one time dealer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.